Πουλάει το τρακτέρ του για να αγοράσει τα φάρμακα της γυναίκας του!

Ηλικιωμένος πουλάει το τρακτέρ του για να αγοράσει τα φάρμακα της γυναίκας του! Σε μια ύστατη πράξη αυταπάρνησης προχώρησε ένας ηλικιωμένος αγρότης από τα Σιτόμενα του δήμου Αγρινίου ο οποίος, απηυδισμένος από την κρατική αναλγησία, αποφάσισε να βάλει «πωλητήριο» στο τρακτέρ του προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Γιάννης Σιακαμπένης είχε πουλήσει τα ζώα του για να μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του και να αγοράσει τα φάρμακα της γυναίκας του, ωστόσο «γονατισμένος» από τα συσσωρευμένα προβλήματα και τους απλήρωτους λογαριασμούς, αναγκάζεται πλέον να πουλήσει και το τρακτέρ του για να βοηθήσει τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σιακαμπένης είχε απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να τακτοποιήσει τις οφειλές του, ωστόσο οι υπεύθυνοι του έδωσαν έναν μήνα προθεσμία για να προβεί σε κάποιο διακανονισμό. Την ίδια ώρα όμως τα προβλήματα «τρέχουν» για τον ηλικιωμένο, που πρέπει να βρει άμεσα χρήματα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της γυναίκας του, η οποία αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας. Παράλληλα, περιμένει στο ακουστικό του την απάντηση από την υγειονομική επιτροπή ώστε εάν αυτή είναι θετική, να καταφέρει να ενταχθεί στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που τυγχάνουν ευνοϊκότερων ρυθμίσεων σε τρέχοντα έξοδα.

Εξαιτίας όλων αυτών ο απελπισμένος ηλικιωμένος αναγκάζεται σήμερα να πουλήσει το τρακτέρ του, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε, εάν οι υπηρεσίες δεν σκύψουν με ευαισθησία στο πρόβλημά του.

Μ. ΜΕΪΜ.    

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ