Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Στο τέλος μίλησε ο «Σάλπι»

Σοβαρά επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα στη Λεωφόρο, που κρίθηκε από την είσοδο στο γήπεδο του Ελληνα επιθετικού

Σε ένα επεισοδιακό ματς, που ξεκίνησε με καθυστέρηση σχεδόν 20 λεπτών, ο Παναθηναϊκός (ο οποίος αγωνίστηκε με τη νέα του φανέλα) αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ (1-1). Πλέον έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

Τι προηγήθηκε του αγώνα; Την ώρα που οι οπαδοί των φιλοξενουμένων έκαναν την είσοδό τους στη θύρα 6 ξεκίνησε ανταλλαγή φωτοβολίδων και ακολούθησε καρεκλοπόλεμος. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και έπεσε αρκετό ξύλο, ενώ οι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης πήγαν κοντά στους οπαδούς των ομάδων τους για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Οι διαιτητές οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση και ξαναβγήκαν για να αρχίσει το ματς. Κατά τη διάρκειά του ο Σκόνδρας δέχτηκε ένα μπουκάλι στην πλάτη, αλλά δεν αντέδρασε.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία στο ξεκίνημα και μόλις στο 8′ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, με σουτ του Μπεργκ να διώχνει σε κόρνερ ο Γλύκος. Απάντηση για τον ΠΑΟΚ στο 13′, όταν ο Στοχ γύρισε πολύ ωραία από αριστερά, αλλά ο Βούκιτς ολομόναχος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με το κεφάλι. Στο 21′ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Χουχούμη να γεμίζει στην περιοχή με εκτέλεση-φάουλ, ο Σίλντενφελντ να παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στο ριμπάουντ ο Πέτριτς με σουτ έκανε το 1-0 (είχε να σκοράρει από τον Φεβρουάριο του 2012!)

Στην επανάληψη είχαμε απίστευτη επέμβαση του Καπίνο στο 67′, σε τετ α τετ με τον Σαλπιγγίδη (στην είσοδό του στο ματς αποθεώθηκε από τους φίλους του «τριφυλλιού» και αποδοκιμάστηκε από τους Θεσσαλονικείς),  ενώ στο 72′ και ο Μπεργκ δεν τα κατάφερε σε δικό του τετ α τετ με τον Γλύκο. Στο 79′ ο Καπίνο σταμάτησε την καλή κεφαλιά του Ινσαουράλδε, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο 84′, όταν το παράλληλο γύρισμα του Λίνο από αριστερά έβγαλε μόνον του τον Σαλπιγγίδη στο δεύτερο δοκάρι, που με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σκόρερ: Πέτριτς (21′) – Σαλπιγγίδης (84′).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Μέντες (81′ Κλωναρίδης), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (55′ Ατζαγκούν), Καρέλης (62′ Λαγός), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο, Λάζαρ (59′ Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς (68′ Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης.

Ο Ιβάν Σαββίδης ξέσπασε κατά πάντων στο Δ.Σ.

Αποφασισμένος για δραστικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο Δ.Σ. του Σαββάτου ο Ιβάν Σαββίδης. Σε μια συζήτηση που κράτησε  περισσότερες από 4,5 ώρες, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έβαλε γκάζια σχεδόν σε όλους τους αξιωματούχους της ΠΑΕ, φανερώνοντας την πλήρη απογοήτευσή του! «Αποτύχατε όλοι, δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά» είπε αρχικά και συνέχισε απευθύνοντας ερώτημα στον Ζήση Βρύζα: «Πόσες μεταγραφές έχουν γίνει απ’ τη μέρα που ανέλαβες;». «Είκοσι πέντε ή είκοσι έξι» απάντησε εκείνος, με τον Σαββίδη να του λέει ξανά: «Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή, πήραμε τόσους παίκτες και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά πέρυσι. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε για αυτό»; Εκτός του Βρύζα, τα άκουσαν για τα καλά και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, τόσο η στενή του συνεργάτις Μαρία Γκοντσάρεβα όσο και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης (εκπροσώπησε νομικά τον σύλλογο στην υπόθεση Δώνη και σ’ αυτή των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...