Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 08/5/2014

ΖΥΓΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και…

ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και μην προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Η συναισθηματική στήριξή τους και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρέπει να αφήσετε την κακή συνήθεια που έχετε όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε ακόμη περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα, τα οποία θα έχετε προκαλέσει από μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειονότητά τους αποδοτικές και θετικές για τη μελλοντική πορεία σας και την ανέλιξή σας στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία για τη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η λέξη-κλειδί για σήμερα είναι καλαισθησία, η οποία βρίσκεται στο ζενίθ και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες.

ΖΥΓΟΣ
Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές εν τέλει να αποδώσουν, αντίθετα από τις παραδοσιακές και δοκιμασμένες συνταγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα μπείτε σε νέους ρυθμούς στη δουλειά σας, γεγονός που θα σας αναζωογονήσει και παράλληλα θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα και ευτράπελα που συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σε ένα… σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μόνο που χρειάζεται αυτό το διάστημα είναι να δώσετε έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι. Συγκεντρωθείτε και οργανώστε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό. Η καλή διάθεση θα έχει αποτελέσματα, αφού θα ωθήσει και τους συναδέλφους σας σε ανάλογη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρχίζουν να διαγράφονται καινούργιοι, ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Οπως φαίνεται, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου θα αξιολογείτε την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής. Είναι κάτι που είχατε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον τελευταίο καιρό, επομένως τώρα πρέπει να σας απασχολήσει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....