Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ο Μητσιάς ντουέτο με δεκάχρονο

Η συγκίνηση του σπουδαίου ερμηνευτή, όταν τραγούδησε με τον μικρό Κωνσταντίνο (του Make-A-Wish Greece) επί σκηνής

Ενας δεκάχρονος έκανε τον Μανώλη Μητσιά να βουρκώσει. Ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής επιφύλαξε μία έκπληξη στον μικρό, επίδοξο καλλιτέχνη, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η συνάντηση θα τον έκανε να λυγίσει.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, που πάσχει από εκ γενετής εγκεφαλική παράλυση, ευχήθηκε με πάθος να γίνει τραγουδιστής. Επέλεξε μόνος του τα τραγούδια που αγαπάει περισσότερο και με τη βοήθεια της ερμηνεύτριας Ζωής Παπαδοπούλου στήθηκε η ορχήστρα, βρέθηκε το στούντιο, κανονίστηκε ο χώρος και όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη μέρα. Ετσι την περασμένη Κυριακή στο Ρυθμός Stage οι «καλές νεράιδες» του Make-A-Wish Greece έφτιαξαν το απόλυτο σκηνικό για τη βραδιά.

Ο Κωνσταντίνος με μεγάλη χαρά και σιγουριά ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει με τη Ζωή Παπαδοπούλου, συνοδευόμενος από πενταμελή ορχήστρα. Η χαρά του ήταν μεγάλη, αφού η ευχή του έγινε πραγματικότητα, ενώ ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν όλοι οι φίλοι και συμμαθητές του.

Αυτό που δεν γνώριζε ο μικρός ήταν πως στα παρασκήνια περίμενε ο αγαπημένος του τραγουδιστής, ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος κλήθηκε από τη Ζωή, που τον ενημέρωσε για την εκδήλωση και την αγάπη που του έχει ο μικρός Κωνσταντίνος. 

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Οταν ο εξαιρετικός καλλιτέχνης βγήκε στη σκηνή και πήρε θέση δίπλα του, εκείνος τα έχασε, όμως γρήγορα συγκεντρώθηκε στο έργο του και μαζί ερμήνευσαν το κομμάτι του Μάνου Χατζιδάκι «Ο Γιάννης ο φονιάς», σε άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Εκεί όμως που ο Μανώλης Μητσιάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ήταν όταν τραγούδησαν μαζί την τεράστια επιτυχία των Λευτέρη Παπαδόπουλου και Μάνου Λοΐζου «Το μερτικό». Η στιγμή ήταν τόσο έντονη, με το βλέμμα του Κωνσταντίνου να καθηλώνει, που ο ερμηνευτής συγκινήθηκε. Από την άλλη, ο μικρός έβλεπε ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Χωρίς να τα χάσει, με αέρα έμπειρου τραγουδιστή και μεγάλη άνεση, συνέχισε να ερμηνεύει, ενώ ταυτόχρονα παρότρυνε τον κόσμο να συμμετάσχει με χειροκρότημα και τραγούδι. Εκανε αφιερώσεις στους αγαπημένους του ανθρώπους, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στον χώρο, ενώ άρχισε να καλεί στη σκηνή έναν έναν τους φίλους του προκειμένου να τη μοιραστεί μαζί τους.

«Ζήσαμε μοναδικές, ανεπανάληπτες στιγμές την Κυριακή. Ο Κωνσταντίνος το ευχαριστήθηκε πολύ» λένε στην «Espresso» οι γονείς του αγοριού, Λιάνα και Τάσος Γιαννόπουλος. Αναφερόμενοι στην απρόσμενη εμφάνιση του Μανώλη Μητσιά, τόνισαν: «Ηταν έκπληξη. Δεν το πίστευε! Αν και ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε σε τόσο κόσμο, ανταποκρίθηκε σαν επαγγελματίας. Από τότε βλέπει και ξαναβλέπει το βίντεο από τη μαγική δική του μέρα».

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...