Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πασαρέλα με μουσική για τη «Miss Eurovision»!

Η μάχη για την πιο sexy παρουσία του διαγωνισμού έχει άλλα φαβορί και δεν θα κριθούν στο… τραγούδι

Θα είναι η Μαρία Γιάρεμτσουκ από την Ουκρανία η νικήτρια της Eurovision ή μήπως η Ρουμάνα Πάουλα Σέλινγκ θα κατορθώσει να την προσπεράσει τελικά -παρά τη διαφορά στα ποσοστά τους- και θα της πάρει την πρωτιά; Μήπως η διόλου ευκαταφρόνητη αντίπαλος Κάσεϊ Σμιθ από την Ιρλανδία (που η ψηφοφορία του κοινού την έφερε επίσης στην πρώτη τριάδα των ημιτελικών) κάνει την έκπληξη και τρέξει για την κορυφή ή οι δίδυμες κούκλες από τη Ρωσία θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή, και ας είναι στη 12η θέση;

Μπορεί χθες να αναδείχθηκε η νικήτρια χώρα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, μια άλλη διεθνής ψηφοφορία ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με το κοινό να ψηφίζει την προτίμησή του όχι με βάση τα μουσικά κομμάτια, αλλά τη γοητεία και το στιλ των διαγωνιζομένων!

Οι παρουσίες

Η διεθνής ψηφοφορία για το «Eurovision’s Next Top Model» απέδειξε πολύ νωρίτερα αυτό που οι θεατές παρακολούθησαν ιδίοις όμμασιν χθες βράδυ: ότι δηλαδή η σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού μετατράπηκε φέτος σε πασαρέλα, όπου εκπληκτικά όμορφα κορίτσια και σέξι παρουσίες διασταύρωσαν τα ξίφη τους, προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις και με την εμφάνισή τους.

Τα αποτελέσματα, έπειτα από διεθνή ψηφοφορία 25 ημερών και με τη συμμετοχή 20.000 χρηστών του ίντερνετ, έφεραν στην πρώτη θέση και με διαφορά την Ουκρανή Μαρία Γιάρεμτσουκ, που με περισσότερους από 6.000 ψήφους τερμάτισε πρώτη στους «ημιτελικούς ομορφιάς».

Η ωραιότερη

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως η 21χρονη Μαρία θα αναδειχθεί με σιγουριά και η ωραιότερη της φετινής Eurovision. Στην πρώτη φάση του ημιτελικού, που ολοκληρώθηκε στις 20 Απριλίου, οι χρήστες κλήθηκαν να αναδείξουν τη 15άδα των σέξι κοριτσιών του διαγωνισμού ανάμεσα από 25 συνολικά συμμετοχές. Η 15άδα έγινε τελικά 16άδα και τώρα εξελίσσεται η δεύτερη φάση, όπου μέχρι τις 21 Μαΐου οι χρήστες καλούνται να ψηφίσουν για να αναδειχτεί τελικά η ωραιότερη από τις ωραίες. Συνεπώς, η δεξαμενή από την οποία έχουν να επιλέξουν οι… ψηφοφόροι είναι τελείως διαφορετική, ενώ η ζωντανή εμφάνιση των κοριτσιών στον χθεσινό τελικό μπορεί να έχει ανατρέψει τελείως τις προτιμήσεις.

Την πρώτη πεντάδα των ημιτελικών, πάντως, συμπλήρωσαν κατά σειρά η Ρουμάνα Πάουλα Σέλινγκ, που με ύψος 1.78 μ. και έντονες καμπύλες θεωρείται στη χώρα της από τις πιο σέξι celebrities, η εντυπωσιακή Κάσεϊ Σμιθ από την Ιρλανδία, η 29χρονη Ντιλάρα Καζίμοβα από το Αζερμπαϊτζάν -που κάνει καριέρα και ως ηθοποιός στη χώρα της- και η καυτή Εμα Μαρόνε.

Ανερχόμενο αστέρι

Η 29χρονη Ιταλίδα (ανερχόμενο αστέρι στη χώρα της) είναι μάλιστα η μόνη ξανθιά της κορυφής και πρόσφατα ανάμεσα στις σέξι φωτογραφίσεις της εντάχθηκε και αυτή για την καμπάνια γνωστής μάρκας εσωρούχων. Στο «Eurovision’s Next Top Model» διαγωνίζονται επίσης η Ισπανίδα Ρουθ Λορέντζο, που στα 32 της χρόνια είναι πιο όμορφη παρά ποτέ, και η πληθωρικών καμπύλων Μολδαβή Κριστίνα Σκάρλατ. Στην 9η θέση βρίσκεται ο τραβεστί ποπ σταρ από την Αυστρία που έχει γίνει γνωστός με το όνομα Κονσίτα Γουρστ και πίσω του, με διαφορά λίγων ψήφων, τη δεκάδα ολοκληρώνει η 27χρονη Βρετανίδα Μόλι Σμίτεν Ντάουνς. Ουραγοί στους ημιτελικούς… ομορφιάς είναι κατά σειρά η Μέι Φέινγκολντ από το Ισραήλ, οι χαριτωμένες δίδυμες αδελφές Ταλματσέβιι από τη Ρωσία, η γλυκιά Ολλανδή Ιλσε Ντελάγκε, η Σουηδέζα Σάνα Νίλσεν, η Vilija Mataciunaite από την Ουκρανία και τέλος η Τάνια από την Εσθονία.

«Next Τop Μodel» με άρωμα Ελλάδας

Με τον Νικόλα Ραπτάκη στη δεύτερη θέση και τον Θεόφιλο Πουζμπούρη στην τρίτη, η κορυφαία πεντάδα των ημιτελικών του αντρικού διαγωνισμού ομορφιάς της Eurovision μυρίζει πάρα πολύ έντονα Ελλάδα. Από την άλλη, ο Riskykidd (που συμπληρώνει την ελληνική συμμετοχή) φιγουράρει στην πέμπτη θέση, ενώ την πρωτιά πήρε ο Aram mp3 από την Αρμενία και την τέταρτη θέση ο Ρουμάνος Οvi. Ακολουθούν ο Sebatler της Σουηδίας και ο Ούγγρος András Kállay-Saunders, με τους υπόλοιπους εννέα που συμπληρώνουν τη 16άδα να έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...