Τραγωδία: Νεκρό λόγω ασιτίας το μωρό 32χρονης που πέθανε από ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της

Νήπιο βρέθηκε νεκρό, δεμένο στο καθισματάκι του, εξαιτίας ασιτίας και αφυδάτωσης στο σπίτι του στο Τενεσί, ενώ η μητέρα του κειτόταν νεκρή στο μπάνιο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 15 μηνών Νίκολας Κράουντερ πέθανε παρά τις προσπάθειες της τριών ετών αδερφής του, η οποία φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να τον ταΐσει σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλούνται την έκθεση για την τραγωδία η οποία ξεδιπλώθηκε τον Φεβρουάριο. «Φαίνεται ότι η αδερφή του νεκρού παιδιού προσπάθησε να το φροντίσει για αρκετές μέρες. Τρόφιμα, όπως τσόφλια από αβγά και ξεραμένα αβγά, βρέθηκαν μέσα και γύρω από το καθισματάκι του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου βρήκαν την 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και τον Νίκολας νεκρούς, ενώ η τρίχρονη τριγυρνούσε μέσα στο κλειδωμένο σπίτι ολομόναχη. Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας υπάλληλος υπεύθυνος για τη δικαστική επιτήρηση της νεκρής μητέρας κοίταξε από το παράθυρο του σπιτιού και την είδε να κείτεται στο πάτωμα ακίνητη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν νεκρή για μέρες, ενώ το παιδί της άφησε την τελευταία του πνοή δεμένο σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου στην κρεβατοκάμαρα.

Στο αίμα της Σπίαρς βρέθηκε υψηλής τοξικότητας συνδυασμός μεθαμφεταμίνης και φεντανίλ. Επίσης διάφορα σύνεργα λήψης ναρκωτικών ήταν στον χώρο. Το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν εμφανίστηκε κάποιος συγγενής. Η αστυνομία πάντως εξακολουθεί να ζητάει στοιχεία για την οικογένεια μέσω των τοπικών μέσων.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.