Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τη σκότωσαν μπροστά στο εγγονάκι της

Σοκάρει η περιγραφή του 6χρονου που είδε τη γιαγιά του να ξεψυχάει δεμένη και φιμωμένη από τους αδίστακτους κακοποιούς στο σπίτι τους στα Εξάρχεια

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του 6χρονου που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας της προγιαγιάς του το μεσημέρι της Παρασκευής στα Εξάρχεια! Με την κατάθεσή του, που πραγματικά συγκλονίζει, το παιδί περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τον αργό και βασανιστικό θάνατο της 82χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», αυτήη μαρτυρία είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών, καθώς φαίνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο υπόπτων, που κινούνται στον χώρο των τοξικομανών οι οποίοι έχουν κατακλύσει την περιοχή των Εξαρχείων.

Το έντρομο παιδί είδε ολόκληρη τη σκηνή της άγριας δολοφονίας της 82χρονης προγιαγιάς του και παρά το σοκ που έχει υποστεί, κατάφερε να σκιαγραφήσει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής την εικόνα των δραστών που μπήκαν μέρα μεσημέρι στο διαμέρισμά τους, στην οδό Ασημάκη Φωτήλα.

«Χτύπησε το κουδούνι και η γιαγιά πήγε να ανοίξει. Ανοιξε λίγο την πόρτα για να δει ποιος είναι και ξαφνικά δύο μεγάλοι άνδρες έσπρωξαν την πόρτα και η γιαγιά έπεσε κάτω. Μπήκαν γρήγορα στο σπίτι. Τρόμαξα και έβαλα τα κλάματα, ο μεγάλος άνδρας με έπιασε από το χέρι και ο άλλος άρχισε να δένει τη γιαγιά. Τον έβλεπα να τη χτυπά και να τη δένει και να της λέει να μη φωνάζει. Αυτός που με κράταγε με έβαλε στην καρέκλα και μου έδεσε τα μάτια, το στόμα και τα χέρια με μαντίλι για να μη βλέπω»

Η 82χρονη γυναίκα που ζούσε με την οικογένειά της τα τελευταία 25 χρόνια στα Εξάρχεια, βρήκε αργό και βασανιστικό ασφυκτικό θάνατο, καθώς οι δράστες τής είχαν δέσει με μαντίλι το στόμα και τη μύτη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο 6χρονος δισέγγονός της κατάφερε έπειτα από περίπου μισή ώρα προσπαθειών να λύσει τα δεσμά του και να βγει ζωντανός από αυτήν την περιπέτεια χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς θαύμα!

Οι δράστες της άγριας δολοφονίας αναστάτωσαν το σπίτι και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και λίγα χρυσαφικά. Από τη μαρτυρία του 6χρονου οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ίσως είναι τοξικομανείς που κινούνται στην περιοχή και γνώριζαν πως εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν μόνο η 82χρονη και ο 6χρονος δισέγγονός της.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...