Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Η Conchita παντρεμένη έξι χρόνια με… άντρα

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τον γάμο της Conchita με τον Ζακ Πατριάκ αλλά και την άστατη ερωτική της ζωή

Από εδώ ο άντρας μου και από εδώ το αίσθημά μου! Με την παράφραση των στίχων του παλιού τραγουδιού θα μπορούσε να αποδώσει κανείς αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Conchita Wurst. Λίγες ώρες μετά τη νίκη της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με τις πιπεράτες λεπτομέρειες της ζωής της. Την ίδια στιγμή που το βίντεο του προ εξαετίας γάμου της με τον καλλιτέχνη του μπουρλέσκ Ζακ Πατριάκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ίδια αποκαλύπτει ότι τον πραγματικό έρωτα της ζωής της τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και επειδή σίγουρα όλο αυτό ακούγεται μπερδεμένο, για να καταλάβει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στην ερωτική ζωή της φετινής νικήτριας της Eurovision, θα πρέπει να κατανοήσει ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στον τραβεστί καλλιτέχνη Τομ Νόιβιρτ και την καλλιτεχνική περσόνα Conchita Wurst. Τα δύο αυτά πρόσωπα συνυπάρχουν στο ίδιο σώμα και… στο ίδιο σάιτ, όμως κάνουν δύο εντελώς διαφορετικές ζωές. Οπως εξηγούν στο βιογραφικό σημείωμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα Conchitawurst.com, ο Νόιβιρτ και η Wurst σέβονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλο με όλη τους την καρδιά. Είναι, όμως, δύο ανεξάρτητες προσωπικότητες με διαφορετική ερωτική ζωή.

Ο Τομ Νόιβιρτ είναι δεσμευμένος από τον Νοέμβριο του 2013, ωστόσο το όνομα, αλλά και το πρόσωπο του συντρόφου του παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά, αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει πουθενά φωτογραφίες τους. Οπως δήλωσε ο ίδιος στο ελβετικό portal Blick, ο εκλεκτός της καρδιάς του έμαθε για την ύπαρξη της «Conchita» στη ζωή του μετά τη γνωριμία τους και αρχικά εξεπλάγην. «Πλέον με βρίσκει, και ως άντρα και ως γυναίκα, ελκυστική. Και αυτό το βρίσκω υπέροχο» είπε χαρακτηριστικά ο Νόιβιρτ, επισημαίνοντας ότι μέσα στο σπίτι του ντύνεται απολύτως φυσιολογικά.

Η Conchita Wurst από την πλευρά της έχει κάνει το επόμενο βήμα στην ερωτική της ζωή, αφού είναι εδώ και έξι χρόνια παντρεμένη με το μοντέλο και χορευτή του ανδρικού μπουρλέσκ Ζακ Πατριάκ! Η ίδια μάλιστα το 2011 είχε αποκαλύψει στο αυστριακό portal News.at αρκετές λεπτομέρειες για τον γάμο της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Παρίσι και μετακόμισαν στη Βιέννη για να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή, όταν εκείνος τής έκανε πρόταση γάμου βάζοντας ένα μονόπετρο μέσα στο ποτήρι της σαμπάνιας. Ο γάμος τους έγινε σε μπαρ της πόλης, παρουσία στενών φίλων.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

Eurovision: Αλλα τραγούδια ψήφισε ο κόσμος και άλλα οι… κριτές!

Τη σημαντική διαφοροποίηση στις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών και του κοινού, που φαίνεται να ευθύνεται και για τον καταποντισμό της χώρας μας στην κατάταξη της φετινής Eurovision, αναδεικνύει με ρεπορτάζ του το BBC.

Ως ενδεικτική περίπτωση αυτών των διαφοροποιήσεων αναφέρεται η Γερμανία, το κοινό της οποίας κατέταξε τη χώρα μας στην τέταρτη θέση, αλλά η κριτική επιτροπή «την τοποθέτησε τέταρτη από το τέλος, στην 22η θέση». Αυτό λοιπόν, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, είχε αποτέλεσμα η Ελλάδα να πάρει μηδέν βαθμούς.

Οι εν λόγω διαφοροποιήσεις ωστόσο δεν έπληξαν μόνο την ελληνική συμμετοχή. Η τηλεφωνική ψηφοφορία έδωσε πολύ υψηλές βαθμολογίες στο δίδυμο της Πολωνίας, αλλά η κριτική επιτροπή το κατέταξε ως το χειρότερο της βραδιάς. Πάλι μηδέν εις το πηλίκο! Η Ιρλανδία επίσης έδωσε στην Πολωνία την υψηλότερη βαθμολογία της στην τηλεφωνική ψηφοφορία, αλλά το τραγούδι πήρε πολύ χαμηλή βαθμολογία γιατί έτσι έκρινε -πάλι- η κριτική επιτροπή. Η Μάλτα ψηφίστηκε έκτη από τη γαλλική κριτική επιτροπή, αλλά το κοινό της Γαλλίας την κατέταξε στην εικοστή θέση, γι’ αυτό δεν πήρε καθόλου βαθμούς.

Υπήρξαν ωστόσο και χώρες στις οποίες διαπιστώθηκε ομοφωνία μεταξύ κρατικών κριτικών επιτροπών και κοινού. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει η Λευκορωσία, που έδωσε τους 12 βαθμούς της στη Ρωσία, με απόλυτη ταύτιση απόψεων των δύο «σωμάτων».

Κάθε χώρα διαθέτει μια κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από πέντε άτομα τα οποία κινούνται στον χώρο της μουσικής. Στις περισσότερες από τις 37 χώρες που ψηφίζουν στον διαγωνισμό της Eurovision η ισχύς της ψήφου χωρίζεται 50/50 ανάμεσα στην επιτροπή και το κοινό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...