Πέμπτη 15/5/2014

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν. Οι κινήσεις σας για να…

ΚΡΙΟΣ: Απαγκιστρωθείτε από ό,τι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους. Αρκετά χάσατε τα προηγούμενα χρόνια επιμένοντας να δείχνετε καλή θέληση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς τον σύντροφό σας. Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για το πώς θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας. Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε, κάτι που όμως φαίνεται ότι σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο. Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, όπως και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με έναν νέο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε. Οσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Η αλλαγή σας είναι πιθανό να καταπλήξει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δεν θα καταφέρετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων και τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν. Οι κινήσεις σας για να μην γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, όμως προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν, αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις. Μην τα διαιωνίζετε και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ευέλικτοι σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ