Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Στα χέρια της Αστυνομίας η σπείρα που είχε βάλει στόχο ηλικιωμένους

ΔΕΚΑΔΕΣ ληστείες με θύματα ηλικιωμένους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, τα οποία είχαν βάλει προς ενοικίαση, έχει πραγματοποιήσει το σατανικό ζευγάρι που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής…

ΔΕΚΑΔΕΣ ληστείες με θύματα ηλικιωμένους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, τα οποία είχαν βάλει προς ενοικίαση, έχει πραγματοποιήσει το σατανικό ζευγάρι που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής για τη στυγερή διπλή δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στα Καμίνια του Πειραιά, το 2012. Ο 35χρονος Αλβανός κακοποιός μαζί με την 25χρονη ομοεθνή φίλη του και έναν 33χρονο συνεργό τους έπεσαν στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από συντονισμένες και μακροχρόνιες έρευνες. Ετσι, μπήκε τέλος στον εφιάλτη δεκάδων ηλικιωμένων που ενοικίαζαν διαμερίσματα, καθώς η σπείρα αυτούς είχε βάλει στο μάτι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί ερευνούν δεκάδες περιπτώσεις ληστειών σε ηλικιωμένους που είχαν βάλει αγγελία για ενοικίαση διαμερίσματος ιδιοκτησίας τους, ενώ έχει προκύψει από την έρευνα πως ο 35χρονος χρησιμοποιούσε ως δόλωμα την καλλίγραμμη 25χρονη σύντροφό του, την οποία δεν δίσταζε ακόμη και να την εκδίδει σε πελάτες, καθώς και στα υποψήφια θύματά του!

Από τις αγγελίες

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος έβρισκε από τις αγγελίες ηλικιωμένους που διαθέτουν διαμερίσματα προς ενοικίαση και στη συνέχεια, αφού τους προσέγγιζε, τους έριχνε από κοντά την ελκυστική συμπατριώτισσά του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να προσέφερε σε υποψήφια θύματα ληστειών τις ερωτικές υπηρεσίες της – με το αζημίωτο βέβαια! Σκοπός της πάντως ήταν να μπαίνει στα σπίτια των ανυποψίαστων ηλικιωμένων, τους οποίους παρέσυρε στην παγίδα της, και να εξακριβώνει αν η οικονομική τους κατάσταση ήταν καλή και αν φύλαγαν γερό κομπόδεμα. Στη συνέχεια, ενημέρωνε τους συνεργούς της και ο δρόμος άνοιγε για την υπόλοιπη συμμορία να πραγματοποιήσει τη ληστρική της επιδρομή. Εκτός από την αποτρόπαια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Καμίνια τον Σεπτέμβριο του 2012, το σατανικό ζευγάρι και ο συνεργός του φέρεται να έχουν διαπράξει μεγάλο αριθμό ληστειών. Γι’ αυτό τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να εκδοθεί απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητάς τους και οι φωτογραφίες τους, προκειμένου να τους αναγνωρίσουν πολίτες που ενδεχομένως έχουν πέσει θύματα της συμμορίας και να καταθέσουν στις Αρχές, έτσι ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η δραστηριότητα των αλλοδαπών κακοποιών.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...