Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Το εκλογικό μενού της TV

Ζουμ στις κάλπες με μαραθώνιες εκπομπές πολυπρόσωπα πάνελ και φυσικά exit polls

Τα τηλεοπτικά κανάλια ρίχνονται στη μάχη των εκλογών. Την Κυριακή 18 Μαΐου τα δημοσιογραφικά και τεχνικά επιτελεία των σταθμών θα βρίσκονται στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων, θέλοντας να κερδίσουν την πρωτιά στην τηλεθέαση και τις εντυπώσεις με μαραθώνιες καλύψεις.

ΑΝΤ1
Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών θα δώσει το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη από τις 07.00 μέχρι τη 13.00. Με καλεσμένους από όλους τους χώρους και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες, η εκπομπή θα παρακολουθήσει βήμα προς βήμα τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας. Σε απευθείας σύνδεση με μεγάλες πόλεις και εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες, οι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 θα μας μεταφέρουν όσα συμβαίνουν εκεί.
Στις 18.00 η μεγάλη εκλογική βραδιά αρχίζει στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη. Μία ώρα αργότερα, στις 19.00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των exit polls με την εγκυρότητα της Μetron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Στο στούντιο η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος θα βρίσκονται σε ζωντανές συνδέσεις με το υπουργείο Εσωτερικών, το Μέγαρο Μαξίμου και τα γραφεία των κομμάτων.

MEGA
Στις 07.00 το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με το άνοιγμα της κάλπης, μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες. Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν στις 10.00 ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης με την έκτακτη εκπομπή «Η ώρα της κάλπης – Δημοτικές – Περιφερειακές 2014».
Η εκλογική τηλεοπτική βραδιά στο Mega ξεκινά στις 18.30 με την εκπομπή «Mega Εκλογές 2014». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο η Ολγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Παύλος Τσίμας θα συζητήσουν για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει τα exit polls. Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

STAR
Με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου θα ξεκινήσει στις 19.45 και θα ολοκληρωθεί στις 22.00 το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του Star για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014. Παρουσιάστρια θα είναι η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες.

ALPHA
O εκλογικός μαραθώνιος θα αρχίσει στις 18.00 το απόγευμα με ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά εκλογικά στρατηγεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο διευθύνων σύμβουλος της MARC Θωμάς Γεράκης θα ανακοινώσει στις 19.00 το exit poll. Στο στούντιο συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ και αναλύει η διευθύντρια του site THE TOC Ελλη Στάη.

ΣΚΑΪ
Από τις 06.00 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγδα Τσέγκου καταγράφουν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης. Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν τη σκυτάλη στις 09.00 και μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι δίνουν τον παλμό των εξελίξεων. Από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι η Αννα Μπουσδούκου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντζούνος ακολουθούν τον εκλογικό ρυθμό της ημέρας. Στις 16.00 ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται με τον Σπύρο Μάλλη και την Εύα Αντωνοπούλου. Η βραδιά ξεκινά στις 18.00 με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά. Η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα γίνει στις 19.00 από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

ΝΕΡΙΤ
Ο εκλογικός μαραθώνιος στον νέο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα ολοκληρωθεί στις 02.00.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...