Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

«Ολα για τη Γλυφάδα»

Η Βασιλική Θεοδώρου μιλάει για την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο που αγαπά!

Δυναμική, δραστήρια και έτοιμη να αποδείξει σε όλους μέσα από τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Γλυφάδας πως η ομορφιά είναι απλώς ένα προσόν και όχι το απαραίτητο «όπλο» στη μάχη της διεκδίκησης ψήφων. Με το σύνθημα «Ολη μου η δύναμη για σένα και την πόλη μας», η Βασιλική Θεοδώρου ή Βίκυ, όπως τη γνωρίζουν οι δικοί της άνθρωποι, αποτελεί ένα από τα 82 πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της πολιτικής κίνησης «Δυνατή Γλυφάδα», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κώστας Κόκκορης.
Με τις ιδέες της, καθώς και τις πρωτοποριακές της προτάσεις που έχουν να κάνουν με τους πολίτες της Γλυφάδας, η Βίκυ Θεοδώρου έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση.

Το χάρισμα

Σε αυτό τη βοηθά πολύ, εκτός από το επικοινωνιακό της χάρισμα, ο σεβασμός της προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Αλλωστε, όπως εκμυστηρεύεται η ίδια στην «Espresso της Κυριακής», στη ζωή της τίποτα δεν της χαρίστηκε απλόχερα, αφού από τότε που θυμάται τον εαυτό της μέχρι και σήμερα παλεύει για ένα καλύτερο αύριο.

«Δεν είναι τυχαίο που σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε ως κοινωνία αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του δημάρχου Κώστα Κόκκαρη για τις δημοτικές εκλογές. Ανήκω στην κατηγορία των συνανθρώπων μας που η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας για επιβίωση και ένα καλύτερο αύριο. Ακόμα και τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, καθώς είμαι μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας από το Αγρίνιο, όπου πολλές φορές χρειάστηκε να ζητήσουμε βοήθεια από συμπολίτες μας και την εκκλησία προκειμένου να επιβιώσουμε. Ακούω για νοικοκυριά που τους έχουν κόψει το ρεύμα, μαθαίνω για παιδιά που πεινάνε και αυτόματα γυρίζω τα χρόνια πίσω. Ολα αυτά τα φαινόμενα μόνο κάποιος που τα έχει ζήσει μπορεί να τα καταλάβει, αλλά και να βρει τρόπους και μηχανισμούς ώστε να γίνει μέρος ενός συστήματος που θα βοηθήσει ενεργά στην αντιμετώπισή τους».

«Πράξεις και όχι λόγια!»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού της αγώνα η Βίκυ Θεοδώρου αυτό που προσπαθεί είναι να σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έχει δείξει ο νυν δήμαρχος Κώστας Κόκκορης,ο οποίος την πιστεύει και τη στηρίζει. «Αποδέχτηκα την πρόταση ενός δημάρχου που δουλεύει για τα προβλήματα της Γλυφάδας και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με πράξεις και όχι με λόγια, αφού είναι από τους ανθρώπους που δεν κρύβονται μέσα σ ένα γραφείο και πίσω από μια δημαρχική καρέκλα, αλλά βρίσκεται σε όποιο σημείο της πόλης τον χρειάζονται» αναφέρει η Βίκυ Θεοδώρου.

«Η πόλη μας χρειάζεται φρέσκες φωνές, νέες ανάσες, καινούργιες ιδέες, πρόσωπα που μπαίνουν στη μάχη με τα προβλήματα με μόνο όπλο την έγνοια για τον διπλανό, τον γείτονα, τον συμπολίτη. Εθεσα υποψηφιότητα για να προσθέσω τη δύναμή μου, για να ακούσω την ψυχή της Γλυφάδας, που είναι οι πολίτες της, κι όχι να κάνω τον παντογνώστη. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο. Εγώ από τη στιγμή που οι συμπολίτες μου θα μου δώσουν την ευκαιρία να μετάσχω στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και στην ισχυρή ομάδα της “Δυνατής Γλυφάδας” είμαι αποφασισμένη να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο, έτσι ώστε πολλές από τις προθέσεις μου να τις μετατρέψω σε χειροπιαστά αποτελέσματα» καταλήγει η Βίκυ Θεοδώρου που φωτογραφήθηκε σε σημεία της Γλυφάδας που τα αγαπά και τα επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...