Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Γ. Πουλόπουλος πήγε… μπουζούκια!

Η έξοδος με τη σύζυγό του και την κόρη τους στο μαγαζί όπου εμφανίζονται Πέγκυ Ζήνα και Νίκος Οικονομόπουλος

Επειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την ενεργή καλλιτεχνική δράση και τις δημόσιες εμφανίσεις ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι και πάλι παρών! Ο θρυλικός τραγουδιστής, του οποίου η γενικότερη αποχή οφείλεται κυρίως σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και αφορούσαν την όρασή του, επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αποδεικνύοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του και -γιατί όχι;- ακόμη και διαθέσιμος να επιστρέψει στην πίστα.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Πουλόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Μπέτυ και την 23χρονη κόρη τους Αντα, σε μια σπάνια οικογενειακή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, πήγαν στο μαγαζί όπου εμφανίζονται η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ετριβαν τα μάτια τους

Θα λέγαμε ότι ήταν μια απρόσμενη επίσκεψη (δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο σπουδαίος ερμηνευτής είχε εξαφανιστεί από τη νυχτερινή Αθήνα όχι μόνο λόγω ασθένειας, αλλά κι επειδή δεν συμφωνούσε με τη λογική και την αισθητική των μπουζουκιών). Για τον λόγο αυτό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μόλις τον είδαν στον χώρο… έτριβαν τα μάτια τους. Η αλήθεια είναι πως ο Παυλόπουλος τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση τον Νίκο Οικονομόπουλο και γι΄ αυτό κάποια στιγμή δέχτηκε να πάρει το μικρόφωνο από τον νεαρό συνάδελφό του και να τραγουδήσει μαζί του το μεγάλο του σουξέ «Φίλε έλα απόψε που πονάω».

Και η Πέγκυ Ζήνα όμως έδειξε την τεράστια αγάπη κι εκτίμησή της στον μεγάλο μας καλλιτέχνη και τον παρακάλεσε ευγενικά να τραγουδήσει μαζί της τον «ύμνο» του, που δεν είναι άλλος από το θρυλικό κομμάτι «Το άγαλμα». Πράγμα που έγινε και όπως καταλαβαίνετε, σείστηκε το μαγαζί από τα χειροκροτήματα και τα φλας πήραν φωτιά. Με μεγάλη χαρά στέκονταν στο πλευρό του η σύζυγός του -και φύλακας άγγελός του- και η κόρη του, η οποία, εκτός από τις σπουδές της στη Νομική, κατά καιρούς ανεβαίνει στα decks και παίζει μουσική. Επίσης, η νεαρή και δραστήρια κοπέλα διοργανώνει με τη μητέρα της κοινωνικές εκδηλώσεις στον ψυχαγωγικό χώρο τον οποίο διατηρεί η οικογένειά της στην περιοχή της Ανοιξης. Την ίδια βραδιά ήταν στο κέντρο και ο Κώστας Καραφώτης.

Να προσθέσουμε ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του. Συγκεκριμένα, ταλαιπωρείται από γλαύκωμα, μια ασθένεια που κληρονόμησε από τον πατέρα του και για τη θεραπεία της έχει ήδη κάνει δύο εγχειρήσεις με λέιζερ, την πρώτη πριν από δέκα χρόνια και τη δεύτερη τον περασμένο Νοέμβριο.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...