Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Harley, πλατινέ και καυτά φιλιά

H είσοδος της Πάολα καβάλα σε μηχανή, το μαλλί τού Μαζωνάκη και τα τετ α τετ μεταξύ τους έκλεψαν τις εντυπώσεις στη λαμπερή πρεμιέρα του Fantasia

Η Πάολα ως σέξι και άγριο θηλυκό καβάλα σε Harley, ο Γιώργος Μαζωνάκης με πλατινέ μαλλί και καυτά φιλιά πάνω στην πίστα! Τι άλλο θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα νυχτερινό κέντρο στο πρόγραμμά του για να χαρακτηριστεί πρωτότυπο;

Στην πρεμιέρα του Fantasia την περασμένη Παρασκευή το προχωρημένο styling είχε την τιμητική του. Η Πάολα πλέον με μαύρα μαλλιά και φορώντας μια εκκεντρική και αποκαλυπτική τουαλέτα, που «κοβόταν» στη μέση, εμφανίστηκε στη σκηνή ως συνοδηγός σε εντυπωσιακή και πανάκριβη Harley. O Mαζωνάκης, έχοντας επιλέξει να βάψει τα μαλλιά του στην ακραία απόχρωση του ξανθού και με το αγαπημένο του φαντεζί ντύσιμο σε νέες παραλλαγές- έκανε τη δική του extreme εμφάνιση, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα που θυμίζει χρυσές εποχές της παραλιακής.

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Ελληνικό, έξω από το γνωστό λαϊκό κέντρο γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπίζ αλλά και απλός κόσμος έκαναν παρέλαση για να απολαύσουν ένα από τα αχτύπητα δίδυμα της φετινής live διασκέδασης. Το κέφι άρχισε σιγά-σιγά να φουντώνει από το πρώτο κιόλας μέρος του προγράμματος, με την ομάδα των νεαρών τραγουδιστών (Θοδωρής Φέρρης, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Μαλού Κυριακοπούλου και Κωνσταντίνος Φραντζής) να δίνουν μία γεύση στο κοινό από την καυτή συνέχεια.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Μαζωνάκη στην πίστα σηματοδότησε την έναρξη του λουλοδοπόλεμου, που κορυφώθηκε όταν η Πάολα πήρε τη σκυτάλη. Περιττό να πούμε ότι και οι δύο καλλιτέχνες -όπως σε κάθε πρεμιέρα έτσι κι αυτή τη φορά- έγιναν θέμα συζήτησης για τις στιλιστικές προτιμήσεις τους. Ο Μαζωνάκης (που συμβουλεύεται τον μετρ του styling Al Giga) για την πρώτη του εμφάνιση επέλεξε μπλε ηλεκτρίκ κοστούμι συνδυασμένο με πολύχρωμο πουκάμισο και για τη δεύτερη αμάνικο μπλουζάκι που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα μπράτσα του συνδυασμένο με floral παντελόνι. H Πάολα έκανε τη δική της στιλιστική ανατροπή με μια extreme τουαλέτα σε λευκό και μαύρο, η οποία “κοβόταν” στη μέση από διαφάνεια και έδινε την εντύπωση ότι το κάτω μέρος του ρούχο αιωρούνταν! Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ (χωρίς τον Αντωνάκη της, γιατί είναι σε περιοδεία στην Αμερική), η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Αντύπας, η Αννα Πρέλιεβιτς με τον καλό της Γιώργο Σαμπάνη, η Τάμτα, ο Κώστας Κόκλας, ο Μάνος Ιωάννου (χωρίς τη Ναταλία) και πολλοί ακόμη.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Δημ. Γκολφομήτσος 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...