Πέμπτη 22/5/14

ΙΧΘΥΕΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Είναι αποκλειστικά και μόνο…

ΚΡΙΟΣ: Αν είστε αποφασισμένοι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις, να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας και -το κυριότερο- να μη βιαστείτε να επενδύσετε σε κάποιο άτομο που ακόμα δεν έχετε γνωρίσει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά και τι θέλουν οι άλλοι, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη, ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη για να θέσετε καινούργιες προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ισως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας, αλλά αν δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε αρχίζει να δικαιώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα προβληματιστείτε έντονα για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Τακτοποιήστε κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε. Εχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στις καινούργιες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από τον στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο θα κρίνετε μελλοντικά τις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε υποχρεωτικά όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες. Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε. Η αποφασιστικότητα που θα επιδείξετε θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από κάποιους φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ