Συνέντευξη Μαρίας Πολύζου – Υποψήφιας ευρωβουλευτή ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ 

Πώς βρεθήκατε στην «Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό», στο πλευρό του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη;
Ανταποκρίθηκα στο πατριωτικό κάλεσμα δύο σημαντικών πολιτικών προσώπων. Ο Χρήστος Ζώης…

Πώς βρεθήκατε στην «Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό», στο πλευρό του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη;
Ανταποκρίθηκα στο πατριωτικό κάλεσμα δύο σημαντικών πολιτικών προσώπων. Ο Χρήστος Ζώης, Πρόεδρος της Νέας Μέρας και Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το λαό», με κάλεσε προκειμένου να συμμετάσχω ως νέα πολιτικός στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη των 21 νέων ευρωβουλευτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μετά από τη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρωνα Πολύδωρα, αποδέχτηκα με αίσθηση ευθύνης την τιμητική αυτή για μένα πρόταση και έτσι συμμετέχω κι εγώ στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ένωσης», καθώς πιστεύω πως η «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» αποτελεί τη συστράτευση εκείνων των πατριωτικών δυνάμεων που θέτουν ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Είστε συνεργαζόμενη με το κόμμα και όχι μέλος του. Αυτό τί σημαίνει;
Ως νέα πολιτικός ενώνω τις δυνάμεις μου χωρίς κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις μαζί με εκείνες τις δυνάμεις που δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση της Εθνικής μας ταυτότητας και τη μάχη για μία υγιή και ευήμερη Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν κάτι εκτιμούν οι πολίτες που με πιστεύουν είναι η θέλησή μου για προσφορά και η αμερόληπτή μου επιλογή για συστράτευση με την “Ένωση για την Πατρίδα και το λαό”. Εκτιμώ πως πολύ σύντομα η “Ένωση για την Πατρίδα και το λαό” θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τις πολιτικές εξελίξεις που είναι μπροστά μας.

Τι το καινούργιο επιδιώκετε να φέρετε ως νέος άνθρωπος στην πολιτική σκηνή;
Πολιτεύομαι σε μία εξαιρετικά κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, την πιο κρίσιμη μετά τη λεγόμενη “μεταπολιτευτική περίοδο”, η οποία έληξε με το χειρότερο για την Πατρίδα μας τρόπο, την εισαγωγή της στο Δ.Ν.Τ. Σκοπός μου με τη συμμετοχή μου σε αυτές τις Ευρωεκλογές είναι να ενισχύσω τη φωνή της Πατρίδας μου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι έχουμε το σθένος, έχουμε τη διάκριση, έχουμε τη γνώση και τη θέληση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συμμετάσχουμε ενεργά στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τις πατριωτικές δυνάμεις, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει τη θέση που θέλει ο λαός της να έχει στην Ευρώπη.

Το δίλημμα Μνημόνιο – Αντιμνημόνιο πιστεύετε ότι θα παίξει ρόλο στην απόφαση των πολιτών για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές;
Δεν τίθεται θέμα “εξόδου από τα μνημόνια” που υπόσχονται οι μνημονιακοί, μιας και οι ίδιοι παραδέχονται ότι με την ευρωπαϊκή οδηγία 472/2013 μας επιβάλλουν μνημόνιο για πάντα.
Δεν τίθεται θέμα “αντίθεσης στο μνημόνιο” γιατί η χώρα χρειάζεται λύση, όχι απλά αντίδραση. Χρειαζόμαστε Ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, όχι μνημονιακά δεκανίκια που βαφτίζονται “Εθνικά” για να διασφαλίσουν τη συνέχιση των μνημονίων.

Τι διακυβεύεται κατά την εκτίμησή σας στις προσεχής Ευρωεκλογές;
Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι η αποδόμηση του Ευρωπαϊκού Οράματος ελέω του Γερμανικού Ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού.

13425t23fr 2

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ