Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Ο Βρ. Βρεττάκος έντυσε τελικά και τη Shakira

Η σταρ φόρεσε τη δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή στον τελικό του αμερικανικού «The Voice»

Ηταν να μη γίνει η αρχή. Τώρα οι δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου έχουν κατακτήσει τις σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και η μία μετά την άλλη εμφανίζονται με μοναδικά κομμάτια του, είτε επί σκηνής είτε στα talent shows στα οποία συμμετέχουν.

Την αρχή έκανε η Beyonce στην περσινή της περιοδεία, όταν εμφανιζόταν με ολόσωμη μπλε φόρμα, στολισμένη με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski. Ακολούθησε η Jennifer Lopez, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα αντίστοιχο ρούχο, στο χρώμα του αιματίτη, και να κάνει την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή των Billboard Awards, όπου την απόλαυσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Τώρα άλλη μία star της μουσικής διάλεξε τον Ελληνα σχεδιαστή και ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια του.

Η Shakira ήταν φέτος μία από τους coaches του αμερικανικού «The Voice». Η μικροσκοπική Κολομβιανή star εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό του show με κρυστάλλινο μίνι φόρεμα του Βρεττάκου, που την έκανε να λάμπει. Το συγκεκριμένο φουστάνι ήταν ένα μοναδικό κομμάτι haute couture, κεντημένο με μεταξωτό κρεπ, διακοσμημένο με μεταλλικό πλέγμα και κεντημένο με diamond καθρέπτες Swarovski, σε χρώμα golden shadow. Το styling της Λατίνας έγινε από τον Ελληνα ενδυματολόγο Dennis Kolpodinos, σε συνεργασία με την ομάδα της.

Η Shakira κατάφερε να κλέψει την παράσταση, αφού το φόρεμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, ενώ τόνιζε όσο ακριβώς έπρεπε τις καμπύλες της αλλά και την άψογη -αν και μικροσκοπική- σιλουέτα της. Μάλιστα την επόμενη μέρα του τελικού οι fashion editors χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη δημιουργία «κομψοτέχνημα».

Αν και το λαμπερό φόρεμα ήταν από μόνο του ένας λόγος ώστε η Κολομβιανή σταρ να λάμπει, η ευτυχία και το χαμόγελό της οφείλονταν σε κάτι -ή μάλλον σε κάποιον- άλλο. Ο σύζυγός της και πατέρας του γιου της Μίλαν, ο Ζεράρ Πικέ, βρέθηκε στο στούντιο και παρακολούθησε τον τελικό, ενώ θαύμασε τη γυναίκα του, η οποία εκτός από καλή μητέρα είναι και εξαιρετική επαγγελματίας. Πάντως, για την ιστορία, νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης του Usher, Josh Kaufman.

Εγινε μπαμπάς την περασμένη Τετάρτη

Μπορεί να απολαμβάνει τη διεθνή καταξίωση, όμως ο Βρεττός Βρεττάκος από την περασμένη Τετάρτη έχει ακόμη έναν -σημαντικότερο- λόγο να αισθάνεται τρισευτυχισμένος. Η σύζυγός του Λίλη Αποστολοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,3 κιλών. Η σχεδιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και από το Σάββατο, οπότε πήρε εξιτήριο, βρίσκεται στο σπίτι ζώντας μια νέα, διαφορετική καθημερινότητα.

«Νιώθω μια απέραντη ευγνωμοσύνη προς τη σύζυγό μου, τη Λίλη, που μου προσέφερε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους καλούς μου φίλους που ήταν κοντά μας σε αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Ευχαριστώ πολύ και την οικογένεια Αποστολοπούλου και ιδιαίτερα τη Ρόη που είναι πάντα δίπλα μας ως άνθρωπος αλλά πάνω απ’ όλα ως φίλη» δήλωσε στην «Espresso» ο Βρεττάκος συγκινημένος.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα του σχεδιαστή, Νικόλαος, ενώ νονοί του θα είναι φίλοι και συγγενείς του γονιών του. Πάντως ο Βρεττός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα αναγκαστεί αυτή τη βδομάδα να αποχωριστεί για λίγο την οικογένειά του.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...