Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Τετάρτη 28/5/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας είναι η σημερινή, τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων όσο και για την…

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις προσωπικές σας σχέσεις. Τολμήστε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό, και να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστείτε. Μην αφήσετε ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει ανεκμετάλλευτη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά σε υποσχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, αλλά και αρκετές καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που θα αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά σας προβλήματα. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε να σας αποσυντονίζουν απρόοπτα συμβάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την ήπια τακτική απ’ το να εκφράσετε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους. Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας πλάνα, γιατί σας ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη στη ζωή σας και εσείς πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε ουσιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που δεχτήκατε τελευταία κλόνισαν την αντοχή σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές, καθώς ο ρομαντισμός που σας διακρίνει κάποιες φορές σας εμποδίζει να απομυθοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν, γι’ αυτό να έχετε τον νου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας είναι η σημερινή, τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων όσο και για την εξέλιξη μιας όμορφης συναισθηματικής ιστορίας. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν και θα αφορούν το επαγγελματικό σας πεδίο. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Ερχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις σε ό, αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα. Μια αλλαγή που μάλλον θα σας φανεί άβολη είναι σκόπιμη για το μέλλον. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς να υπάρχει λόγος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...