Πέμπτη 29/5/14

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες. Οι αλλαγές στις σχέσεις με…

ΚΡΙΟΣ: Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχτείτε προτάσεις άλλων που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δεν χρειάζεται, γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δεν θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» κι αν σας θεωρούν. Ισως η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιρρήσεις που έχετε σε διάφορα θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα. Απαιτείται η αμέριστη προσοχή σας, γιατί κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι σε εκρήξεις θυμού που θα έχετε.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σας είναι μεγάλη υπόθεση και ενδέχεται να κάνετε ένα δύσκολο πέρασμα και να διαφοροποιήσετε τις περισσότερες που σας αφορούν άμεσα. Η αρχή μιας καινούργιας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης ενδεχομένως να φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα υπάρχουν θα σας οδηγήσουν σε νέες εκτιμήσεις, αλλά αφήστε για αργότερα αναθεωρήσεις σχέσεων, καθώς εσείς οι ίδιοι θα ζείτε με τις συνέπειες. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να εκφράσετε με σωστό τρόπο παράπονα και απαιτήσεις που έχετε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όταν κάποιοι σας πικραίνουν με τη στάση τους ή σας φέρνουν σε συναισθηματικά διλήμματα με την αλλοπρόσαλλη ή αλόγιστη συμπεριφορά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις, και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας προσφέρουν σωματική και πνευματική χαλάρωση. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας αποφεύγοντας να διακινδυνεύσετε τα χρήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε. Νέες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες. Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Καινούργιες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος της ημέρας. Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ