Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Εφαγε» κλήση 950 ευρώ!

Η Σπυροπούλου οδηγούσε στην παραλιακή με υπερβολική ταχύτητα, μιλώντας στο κινητό και με ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Επεσε βαριά η… καμπάνα της Τροχαίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και της έβγαλε «ξινή» τη βόλτα στην παραλιακή λεωφόρο πριν από λίγες μέρες. Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha, που μάλλον αγνοεί τόσο τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όσο και τα τσουχτερά πρόστιμα που προβλέπει για τους παραβάτες του, εισέπραξε μια… ωραιότατη κλήση που υπολογίζεται γύρω στα 950 ευρώ, αφού οι άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού διαπίστωσαν όχι μία αλλά αρκετές «ατασθαλίες» στην οδηγική συμπεριφορά της. Χωρίς ζώνη, έχοντας ξεπεράσει το όριο ταχύτητας, μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο και με δανεικό αυτοκίνητο που δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο (!) οδηγούσε ανέμελη στην παραλιακή, πέφτοντας όμως στη «δαγκάνα» των αστυνομικών Αρχών.

Απ’ ό,τι φάνηκε, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου το «φυσούσε και δεν κρύωνε» όταν πήρε στα χέρια της τη… λυπητερή, κάτι που διαπιστώσαμε από το σχόλιο που έκανε την επόμενη μέρα στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Κωνσταντίνα οδηγούσε στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς την Αθήνα αμέριμνη, χωρίς να γνωρίζει ότι λίγο παρακάτω θα συνέβαινε κάτι που θα έδινε άλλη τροπή στη νύχτα. Μπλόκο της Τροχαίας Ελληνικού, που διενεργούσε ελέγχους στην παραλιακή, σταμάτησε την πολυτελή BMW, στο τιμόνι της οποίας καθόταν η ξανθιά παρουσιάστρια, αλλά δεν ήταν η ιδιοκτήτριά της και οι αστυνομικοί δεν ήξεραν από πού ν’ αρχίσουν. Κι αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι η Κωνσταντίνα την ώρα που οδηγούσε -έχοντας αναπτύξει μάλιστα υπερβολική ταχύτητα- μιλούσε παράλληλα στο κινητό της τηλέφωνο, δεν φορούσε ζώνη, ενώ δεν υπήρχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο (το οποίο, αφού πληρώθηκε, προσκομίστηκε τελικά χθες) για το πολυτελές όχημα.

Αφαίρεση διπλώματος

Ετσι, οι άνδρες της Τροχαίας τής επέδωσαν κλήση που υπολογίζεται γύρω στα 950 ευρώ, ενώ ο νόμος στη συγκεκριμένη περίπτωση -λόγω της παράβασης της υπερβολικής ταχύτητας- προβλέπει και αφαίρεση διπλώματος καθώς και πέντε βαθμούς στο point system. Συγκεκριμένα, το πρόστιμο για την υπερβολική ταχύτητα ανέρχεται στα 500 ευρώ, για τη ζώνη ασφαλείας στα 350 ευρώ και τη χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης στα 100 ευρώ. Οσο για το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο, το διοικητικό πρόστιμο που επιβάλλεται σε αυτή την περίπτωση έχει παραλήπτη τον ιδιοκτήτη του (πιθανόν την εταιρία leasing), και όχι τη νεαρή οδηγό. Αυτή η εμπειρία της… ραλίστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχε αποτέλεσμα την επόμενη μέρα, την Κυριακή 25 Μαΐου, να ξυπνήσει «στραβά» και να φροντίσει να κάνει γνωστό το περιστατικό μέσα από την εκπομπή του Alpha, ζητώντας μάλιστα και τα… ρέστα!

Ετσι, ενώ το «Μες στην καλή χαρά» βρισκόταν στον «αέρα» κι ακουγόταν ως μουσικό χαλί το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Στο αντίθετο ρεύμα», η νεαρή μιλώντας στους τηλεθεατές είπε με αρκετή δόση ειρωνείας στη φωνή της: «Ξέρετε γιατί μου αρέσει αυτό το τραγούδι; Γιατί “έφαγα” μία κλήση χθες από την Τροχαία. Ευχαριστώ πολύ την Τροχαία Ελληνικού». Η οποία κλήση, απ’ ό,τι φαίνεται, της έπεσε… βαριά και θα κάνει καιρό να τη χωνέψει.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...