Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκευή 30/5/14

ΚΡΙΟΣ: Αν είστε παρατηρητικοί, θα ανακαλύψετε πως παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας, η σημερινή ημέρα θα…

ΚΡΙΟΣ: Αν είστε παρατηρητικοί, θα ανακαλύψετε πως παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας, η σημερινή ημέρα θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας, αρκετά καλύτερης σε σχέση με την τωρινή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ό,τι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα που εξελίσσονται. Το τέλος μιας παρεξήγησης συναισθηματικής φύσης θα αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας τρομοκρατεί η ιδέα της απόρριψης και κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην προκύψει κάτι τέτοιο. Συνεχίζετε να έλκεστε από καταστάσεις που περιέχουν κίνδυνο και δεν θα διστάσετε να δοκιμάσετε τα όρια του συντρόφου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπερβολή στην ερωτική σας έκφραση δημιουργεί ένα κλίμα εμπόλεμης κατάστασης. Νικήστε την απαισιοδοξία που σας πιάνει αρκετά συχνά και μην αφήνετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος που ξεπηδούν στο μυαλό σας να σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξετε, όμως σίγουρα θα κάνετε τη σχέση σας περιπέτεια. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λάθη και υπερβολές, ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες κρίσεις και εντάσεις, που κάποιους από εσάς θα σας οδηγήσουν στη σκέψη να κάνετε αντικατάσταση του παλιού με κάτι καινούργιο. Σε αυτό το σημείο θα δοκιμαστεί περισσότερο η σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν να σας κυριεύσουν πάθη πολύ πιο ισχυρά από αυτά που είχατε έως σήμερα, αλλά από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να ψάχνετε να βρείτε ένα πρόσωπο για να γίνει το λιμάνι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε παράτολμες πράξεις, αλλά μην ξεχνάτε να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας για να μη βρεθείτε σε λάθος μονοπάτια και απογοητευτείτε. Αφεθείτε κατά ένα μέρος στα χέρια της μοίρας για να οδηγηθείτε σε ευχάριστους ερωτικούς ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για εσάς που αγαπάτε τις προκλήσεις θα εμφανιστούν πολλές και αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ωστόσο μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν ό,τι δεν μπορείτε να δώσετε εσείς σε αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα παρασυρθείτε από πρωτόγνωρες συγκινήσεις και θα ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να εκφράζεστε πιο εντυπωσιακά. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα. Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...