Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τζάκι Ω η… αχόρταγη

Νέα βιογραφία της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ αποκαλύπτει πλήθος εραστών σε όλους τους… χώρους

Την ασίγαστη ανάγκη της για σεξ και την αδιαφορία της για τα τυχόν ηθικά κωλύματα που αφορούσαν τους εραστές που επέλεγε αναδεικνύει νέα βιογραφία της Τζάκι Κένεντι Ωνάση, που εμφανίζει την άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ να λέει «ναι» στο σεξ σχεδόν πάντα και παντού.
Σ’ ένα παλιό ασανσέρ στο Παρίσι ή σε μία κουβέρτα στην ύπαιθρο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ -συνώνυμο της κομψότητας- έχει σκανδαλίσει πολλές φορές με τον σεξουαλικό της αυθορμητισμό, από τον οποίο δεν «γλίτωσαν» ούτε τα δύο αδέρφια του Αμερικανού προέδρου μετά τη δολοφονία του. Αυτά τουλάχιστον αναφέρονται στη νέα βιογραφία με τίτλο «Jacqueline Kennedy Onassis, A Life Beyond Her Wildest Dreams», την οποία υπογράφουν ο Ντάργουιν Πόρτερ και ο Ντάνφορθ Πρινς.

Ενδεικτική είναι η σκηνή που περιγράφουν οι συγγραφείς και η οποία καταγράφηκε την περίοδο που η Τζάκι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Οι σωματοφύλακές της την είδαν γυμνή πάνω σε μια κουβέρτα να φιλιέται παθιασμένα με τον Τεντ Κένεντι και ενημέρωσαν τον Ελληνα μεγιστάνα που τους πλήρωνε αδρά για να γνωρίζει τι του γινόταν.

Και με τους δύο

Ο Ωνάσης εξεπλάγη, γιατί πίστευε ότι η γυναίκα που θα παντρευόταν είχε σχέση μόνο με τον άλλον αδερφό του πρώην άντρα της, τον Μπομπ. Εκείνη όμως ήταν ερωτευμένη με τον Τεντ κι είχε θυμώσει πολύ, επειδή την απατούσε με άλλες. Ετσι, κατά τη βιογραφία, αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τον Ωνάση, ώστε να εκδικηθεί τον εραστή της.

Πέρα από τις κατακτήσεις της στην οικογένεια Κένεντι, η Τζάκι είχε μεγάλη πέραση -όπως και ο σύζυγός της JFK- στον καλλιτεχνικό τομέα έχοντας κάνει σχέσεις, μεταξύ άλλων, με τον Γουόρεν Μπίτι, τον Πολ Νιούμαν, τον Γκρέγκορι Πεκ, τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και τον Μάρλον Μπράντο. Ο τελευταίος στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 1999 αποκαλύπτει ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν μια γυναίκα που ήξερε να παίρνει αυτό που ήθελε. «Περίμενε να κάνω εγώ κίνηση για να τη ρίξω στο κρεβάτι. Οταν εγώ δεν το τόλμησα, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση: “Θα ήθελες να περάσουμε μαζί τη βραδιά;” Της απάντησα ότι πίστευα πως δεν θα το ζητούσε ποτέ» αποκαλύπτει ο ηθοποιός για τη βραδιά του 1964, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του προέδρου, η αδιαφορία του οποίου τη σκότωνε για πολλά χρόνια.

Στο παλιό ασανσέρ στον Σηκουάνα

Σε έναν από τους πιο έντονους τσακωμούς τους, το 1957, η Τζάκι, που ήταν μεθυσμένη, άρχισε να τρέχει στους δρόμους φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. Εκείνος την κυνήγησε, την ανάγκασε να γυρίσει στο σπίτι και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Οι νοσοκόμοι τής έδωσαν ηρεμιστικά και τη μετέφεραν σε κλινική της Μασαχουσέτης, όπου υποβλήθηκε σε τρία ηλεκτροσόκ, επειδή η διάγνωση ήταν κατάθλιψη.

Αυτά που έζησε ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ απείχαν πολύ από την μποέμ αλλά πολυτελή ξενοιασιά μέσα στην οποία έζησε τα πρώτα της ερωτικά σκιρτήματα στο Παρίσι. Εκεί, ύστερα από μια βόλτα και πολλά ποτά στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, ο Τζον Π. Μαρκάντ, γιος του διάσημου συγγραφέα Τζον Μαρκάντ, έγινε ο άνθρωπος που άνοιξε την αυλαία στη σεξουαλική της ζωή, μέσα σ’ ένα παλιό ασανσέρ που έτριζε.

Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...