Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Δευτέρα 02/6/14

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και

ΚΡΙΟΣ: Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εμπόδια και τις αναποδιές μην τα αντιμετωπίζετε με νεύρα, αλλά με υπομονή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις. Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει. Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα και αυτά να μην υπερβαίνουν τα έσοδά σας. Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με τον σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δεν θα σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε πού θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας δεν σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μία μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας. Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα, πιο αισιόδοξη βάση τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν. Μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Και σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει σημαντική καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση. Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και προβάλλετέ το προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Οσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που εσείς θα επιλέξετε θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους, που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας την οποία έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...