Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Γάμος σε ρυθμούς «Just the 2 of us»!

Ησαΐα χόρευε για τον Παράσχο, με τους παίκτες του παιχνιδιού να εύχονται «βίον ανθόσπαρτον»

Μέχρι και μαλλί τον έβαλε να κόψει η νύφη (;), αλλά τη γενειάδα του δεν την απαρνήθηκε! Ο Γιώργος Παράσχος και η εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κροκίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως μετά το γιόρτασαν σε τρελούς ρυθμούς με άρωμα «Just the 2 οf us». Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Ακροπόταμος Καβάλας, ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους Παναγιώτη Πετρόπουλο και Μαργαρίτα Πριφτάκη. Η νύφη επέλεξε ένα στράπλες νυφικό με αποκαλυπτική πλάτη από τον οίκο Τσακανίκα και ο γαμπρός ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και ιδιαίτερα πέτα από τον εκκεντρικό σχεδιαστή Αποστόλη Μητρόπουλο.

Η Χρύσα δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» και μας εξήγησε τον λόγο: «Δεν το θεώρησα σωστό. Μάλιστα καθυστέρησα λίγο να φτάσω στην εκκλησία και του ζήτησα συγγνώμη» εξομολογήθηκε στην «Espresso». Η λαμπερή νυφούλα έφτασε στην εκκλησία με ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο-αντίκα. Μετά την τελετή ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο «Εγνατία Palace», όπου τους καλεσμένους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Οι νιόπαντροι είχαν κάνει τις πρόβες τους έχοντας ετοιμάσει ένα τραγούδι, το οποίο χόρεψαν αγκαλιασμένοι. «Θα προχωράμε μαζί» (του Αντώνη Βαρδή και της Χριστίνας Μαραγκόζη) ερμήνευσαν με πάθος και καταχειροκροτήθηκαν.

Στο γλέντι παρευρέθηκαν τουλάχιστον 500 άτομα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χρειαστεί τουλάχιστον δύο ώρες για να δεχτεί τις ευχές τους. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Μάρκος Σεφερλής με τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά. Ο γνωστός σόουμαν, όπως πάντα, έκλεψε την παράσταση, αφού τραγούδησε και χόρεψε με το δικό του ιδιαίτερο στιλ. Μάλιστα επιδόθηκε σε τρελά χορευτικά με τον θείο του γαμπρού, τα οποία προκάλεσαν το γέλιο σε όλους. Παρούσα ήταν και η Τέτα Καμπουρέλλη με τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση, η οποία εννοείται πως έπιασε το μικρόφωνο. Ο Νικόλας Καραγκιαούρης και η Βάσω Κολλιδά με τον σύντροφό της Βασίλη Εμμανουηλίδη ήταν επίσης μεταξύ των καλεσμένων.

Το μεσημέρι της Κυριακής το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα στην περιοχή Νέα Πέραμος, σε ένα μαγαζάκι κοντά στη θάλασσα, ενώ την Πέμπτη είχε προηγηθεί κοινό μπάτσελορ πάρτι με συγγενείς και φίλους στην Καβάλα. «Αυτή η γυναίκα μού έκανε ένα πάρα πολύ δυνατό “κλικ”. Μου το έλεγαν παλιά και οι φίλοι μου, ότι θα νιώσεις αυτό το “κλικ” και θα καταλάβεις! Τώρα οι περισσότεροι μου είπαν: “Μην το κάνεις ακόμη, είναι νωρίς”. Εμένα όμως εφόσον η καρδιά μου μου είπε “τώρα”, θα το κάνω τώρα, γιατί είναι από την καρδιά μου πάνω απ΄ όλα!» είχε πει ο Γιώργος Παράσχος.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...