Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ωρες αγωνίας για Ελληνίδα αεροσυνοδό

Παραλίγο τραγωδία σε αεροδρόμιο της Μόσχας, όταν η Παρασκευή Παπαευθυμίου έπεσε από τη σκάλα επιβίβασης και τραυματίστηκε σοβαρά

Αγιο είχε Ελληνίδα αεροσυνοδός της Aegean η οποία το βράδυ της 13ης Μαΐου στο αεροδρόμιο Domodedovo, της Μόσχας, έπεσε από τη σκάλα του αεροσκάφους πριν από την απογείωση με προορισμό την Αθήνα!

Ολα έγιναν κατά τη διάρκεια των ελέγχων ρουτίνας από το πλήρωμα, όταν η άτυχη αεροσυνοδός Παρασκευή Παπαευθυμίου πήγε να ελέγξει την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους, εκεί όπου είχε τοποθετηθεί λίγη ώρα νωρίτερα η σκάλα των επιβατών. Ωστόσο την ώρα που βρισκόταν στην κορυφή της σκάλας ο υπάλληλος της ρωσικής εταιρίας Handling του αεροδρομίου -απροειδοποίητα και χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη έγκριση του πιλότου, όπως γίνεται κάθε φορά- απομάκρυνε τη σκάλα, με αποτέλεσμα η αεροσυνοδός να πέσει ξαφνικά στο κενό από ύψος πέντε μέτρων!

Σύμφωνα με συναδέλφους της, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η άτυχη αεροσυνοδός ζει από θαύμα, η Παρασκευή Παπαευθυμίου από την πτώση έσπασε το δεξί της πόδι σε τρία σημεία και τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Στο αεροδρόμιο σήμανε αμέσως συναγερμός, ενώ μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο, προκειμένου η όμορφη Παρασκευή Παπαευθυμίου να μεταφερθεί γρήγορα σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δύο μέρες μετά, αφού οι γιατροί που την εξέτασαν έδωσαν τη σχετική άδεια, το νεαρό κορίτσι διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου υπεβλήθη σε δύο απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις.

Μέχρι αυτή την ώρα οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της άτυχης αεροσυνοδού, η οποία εξακολουθεί να παραμένει στο νοσοκομείο.

Κάμερα στην Εντατική

Η είδηση του σοβαρού ατυχήματος της Ελληνίδας αεροσυνοδού από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε τον γύρο των ρωσικών μέσων ενημέρωσης και site. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τηλεοπτικό συνεργείο κατάφερε να εισχωρήσει παράνομα στην Εντατική του νοσοκομείου της Μόσχας ώστε να τραβήξει πλάνα της τραυματισμένης Ελληνίδας, τα οποία λίγο αργότερα προβλήθηκαν σε ρωσικά sites. Οπως ήταν φυσικό, και μάλιστα με εντολή της ρωσικής κυβέρνησης, τα πλάνα αποσύρθηκαν εγκαίρως προτού ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο.

Για το περιστατικό, το οποίο λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, διενεργείται όλο αυτό το διάστημα έρευνα από το νομικό τμήμα της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, η οποία έχει αναστατώσει -εκτός από την οικογένεια- και τους συναδέλφους της Παρασκευής Παπαευθυμίου, που βρίσκονται στο πλευρό της.

Κοντά στην αεροσυνοδό στέκεται και η αεροπορική εταιρία Aegean, που ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε όλα τα έξοδα της νοσηλείας της αρχικά στη Μόσχα και τώρα στην Αθήνα. Για το ατύχημα ενημερώθηκε άμεσα και ο πρόεδρος της εταιρίας Θεόδωρος Βασιλάκης, ο οποίος έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα διευκολύνουν την αεροσυνοδό για όσο διάστημα θα διαρκέσει η νοσηλεία της, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη δουλειά της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...