Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Μίση και πάθη στη δίκη για τη Φαίη

Η κατάθεση-σοκ μιας φίλης της για τις ίντριγκες της αδελφής της – Μητέρα κατηγορούμενου: Η Μαριαλένα του έβαζε συνέχεια λόγια

Η χθεσινή κατάθεση της κολλητής της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη για τις ίντριγκες που έκανε η αδελφή της εναντίον της προκάλεσε σοκ στο δικαστήριο! Οι αποκαλύψεις αναδεικνύουν όλο το παρασκήνιο αυτής της -γεμάτης με μίση και πάθη- υπόθεσης, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η 20χρονη φίλη του θύματος, Δάφνη Μπαλατσούρα, η οποία θεωρείται μάρτυρας- κλειδί, επιβεβαίωσε όλα όσα είχε ισχυριστεί ο πατέρας της Φαίης για την άλλη του κόρη, τη Μαριαλένα, ότι δηλαδή σκεφτόταν να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν την αδελφή της! Ομως, το ίδιο σοκαριστική ήταν και η αποκάλυψή της ότι η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου σκόπευε να πληρώσει έναν ηθοποιό για να υποδυθεί τον δεσμό της 23χρονης αδελφής της, ώστε να τη χωρίσει από τον ερωτικό της σύντροφο και κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη!

Η κατάθεση-σοκ «καίει» τη νεαρή γυναίκα που κάθεται στο εδώλιο για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία και μαζί με αυτήν και τον Βαγγέλη Στεφανάκη, για τον οποίο η μάρτυρας είπε ότι είχε ξαναχτυπήσει τη Φαίη πριν από τον μοιραίο καβγά που της στοίχισε τη ζωή! Στη διάρκεια της μαραθώνιας κατάθεσής της αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης, όπως ότι η Μαριαλένα κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με το ζευγάρι, ενώ δεν δίστασε να πει ότι είχε περάσει από το μυαλό της το ενδεχόμενο εκείνη να σχεδίασε με τον Στεφανάκη τον ξυλοδαρμό της Φαίης!

«Η Φαίη είχε δει τον κατηγορούμενο στην καφετέρια όπου εργαζόταν. Είπε στην αδελφή της ότι της άρεσε και μεσολάβησε εκείνη για να τα φτιάξουν. Μια μέρα κοιμήθηκαν και οι τρεις στο ίδιο κρεβάτι (…) Αργότερα η Φαίη άρχισε να υποψιάζεται ότι η αδελφή της διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Στεφανάκη και άρχισαν τα προβλήματα. Η Μαριαλένα την κατηγορούσε διαρκώς ότι πήγαινε με παντρεμένους και μια μέρα πήγε στη δουλειά της, τη γιουχάισε και της είπε: “Πώς είσαι έτσι νούμερο;”», κατέθεσε η 20χρονη. Σε εκείνο το σημείο αποκάλυψε ότι μια φίλη της Μαριαλένας τής εκμυστηρεύτηκε πως η τελευταία ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν τη Φαίη και έναν ηθοποιό που θα παρίστανε τον δεσμό της για να χωρίσει το ζευγάρι!

Ξυλοδαρμός

Η μάρτυρας παραδέχτηκε ακόμη πως είχε περάσει από το μυαλό της το ενδεχόμενο οι δύο παράνομοι εραστές να σχεδίασαν μαζί τον ξυλοδαρμό της 23χρονης και υπονόησε πως θεωρεί συνυπεύθυνη τη Μαριαλένα για τον θάνατο της αδελφής της: «Την κατηγορούσε στον Στεφανάκη ότι έχει σχέσεις με παντρεμένους. Οταν βάζεις συνεχώς λόγια στον άλλο, επόμενο είναι να τρελαθεί. Τον απειλούσε ακόμη ότι θα αυτοκτονούσε, αν δεν άφηνε τη Φαίη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι η Μαριαλένα έπαιζε θέατρο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η αδελφή της: «Οταν θυμήθηκε να έρθει, έλεγε ασυναρτησίες, έκλαιγε, σταματούσε και ξεκινούσε πάλι από την αρχή».

Η 20χρονη δεν «χαρίστηκε» στον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη, τον οποίο περιέγραψε ως έναν καταπιεστικό σύντροφο που έκανε διαρκώς σκηνές ζηλοτυπίας στην κοπέλα του, απαγορεύοντάς της να πάει ακόμα και στο περίπτερο. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο 26χρονος χτυπούσε τη φίλη της: «Τη ζήλευε παράφορα και της έκανε συνεχώς σκηνές. Τρεις εβδομάδες προτού συμβεί ό,τι συνέβη, η Φαίη κούτσαινε και είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Μου είπε ότι είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού της, ενώ σε μια άλλη φίλη μας είπε ότι έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του Βαγγέλη. Οταν μια μέρα τού ανέφερε ότι θα βγει για φαγητό με μια φίλη της, ο Στεφανάκης της είπε: «Θα σου γ… σω. Δεν θα βγαίνεις έξω για να γνωρίζεις γκόμενους. Δεν θα πας πουθενά!”» περιέγραψε η μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι ο 26χρονος είχε απαγορεύσει στη Φαίη να εργάζεται.

«Η Φαίη είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν ήθελε να μένει μόνη της. Δεν ήταν ερωτευμένη με τον Στεφανάκη αλλά ενθουσιασμένη…» κατέληξε η μάρτυρας.

Το άγριο ξέσπασμα και η μαρτυρία της μητέρας

Ενταση επικράτησε όταν κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων της πολιτικής αγωγής στη μάρτυρα η Μαριαλένα άρχισε να φωνάζει κλαίγοντας και λίγο αργότερα βγήκε ενοχλημένη από την αίθουσα. Η κατηγορούμενη θεώρησε άσχετες τις ερωτήσεις της συνηγόρου σχετικά με το εάν στον γάμο της παρευρέθηκαν οι γονείς της ή αν ο πρώην σύζυγός της είχε δανειστεί από εκείνους χρήματα και αναφώνησε: «Ηταν η μαμά μου στον γάμο. Τι πράγματα είναι αυτά; Για όνομα του Θεού πια!»

Στη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε ακόμη η μητέρα του κατηγορουμένου, Αθηνά Στεφανάκη, η οποία υποστήριξε ότι ο γιος της δεν είναι δολοφόνος και πως η Μαριαλένα τού έβαζε λόγια για να χωρίσει από την αδελφή της.

«Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και μου έλεγε: “Πήγαινε να δεις τι κάνει η Φαίη. Δεν αντέχω, θα στουκάρω στην εθνική με 200 χλμ…”» είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον γιο της, ενώ ένας φίλος του κατηγορουμένου, ο Ιωάννης Γιαννόπουλος, κατέθεσε: «Ο Βαγγέλης μού είπε ότι του την έπεφτε και η Μαριαλένα. Μου είχε πει ότι μετά από μια έξοδο την πήγε σπίτι, ανέβηκε πάνω, εκείνη τον άρπαξε και τον φίλησε και κάτω περίμενε η Φαίη».

Μαρία Μεϊμάρη
Φωτ.: Δ. Γκολφομήτσος 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...