Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ηξεραν ποιον «έφαγαν»

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσε ύποπτο για τον φόνο των Χρυσαυγιτών τον 31χρονο που εκτέλεσαν στον Κορυδαλλό

Οσο προχωρούν οι έρευνες τόσο ξετυλίγεται το κουβάρι σχετικά με την εκτέλεση του 31χρονου κακοποιού που ήταν γνωστός στις συμμορίες της νύχτας με το προσωνύμιο «Πιτσίλας» στον Κορυδαλλό… Οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής τον θεωρούσαν ύποπτο για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, την 1η Νοεμβρίου 2013, κυρίως για δύο λόγους: από τις υποκλαπείσες συνομιλίες του όπου γινόταν αναφορά στο φονικό των Χρυσαυγιτών και από το γεγονός ότι κούτσαινε στο αριστερό πόδι, όπως ο οπλοφόρος που καταγράφηκε στο βίντεο από τη διπλή δολοφονία!

«Ηξεραν ποιον σκότωσαν» λένε οι αστυνομικοί για το θύμα της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό! Ο 31χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 21ης Μαΐου, τη στιγμή που έτρωγε σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας, όταν ένας άγνωστος άνδρας τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές στο κεφάλι.

Ο «Πιτσίλας» είχε ήδη μπει στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής και παρακολουθούνταν στενά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του ο 31χρονος είχε ειδοποιηθεί από την Αντιτρομοκρατική ότι κάποια στιγμή θα τον καλούσαν για να έχουν άλλη μια… κουβεντούλα μαζί του, καθώς από τις υποκλαπείσες συνομιλίες του διαπιστώθηκαν αναφορές στη δολοφονία των δύο μελών της Χ.Α. Ηδη είχε προηγηθεί «επίσκεψή» του έπειτα από πρόσκληση στα γραφεία της υπηρεσίας, με αφορμή ένα όπλο που είχε βρεθεί σε αυτοκίνητο φιλικού του προσώπου. Ομως δεν ήταν αποδοτική, καθώς ο 31χρονος ήταν ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είχε απαντήσει σε καμία ερώτηση.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη μαφιόζικη δολοφονία του δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιοι να του έκλεισαν το στόμα, φοβούμενοι ότι θα «κελαηδούσε» για το διπλό φονικό έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Κούτσαινε

Από την πρώτη στιγμή που είδαν το βίντεο της διπλής δολοφονίας, διαπίστωσαν ότι ο ένοπλος δράστης κούτσαινε ελαφρώς από το αριστερό πόδι τη στιγμή που έτρεχε για να φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Αρχικά το μυαλό τους πήγε σε 35χρονο αντιεξουσιαστή, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί μήνες πριν, όμως γρήγορα τον απέκλεισαν, καθώς ο εκτελεστής ήταν ψηλότερος από τον ύποπτο. Επειτα από έρευνες κατέληξαν να παρακολουθούν τον «Πιτσίλα» και αυτό γιατί κατά το παρελθόν -συγκεκριμένα τον Μάιο του 2005- είχε υποστεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του. Το ατύχημα είχε σημειωθεί λίγα μέτρα από το σπίτι του 31χρονου και ο ίδιος είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό πόδι. Μάλιστα είχε υποβληθεί σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις οστεοσύνθεσης προκειμένου να αποκατασταθεί το βάδισμά του, κάτι που τελικά οι γιατροί πέτυχαν σε μεγάλο ποσοστό. Ωστόσο ο 31χρονος είχε κάποιο πρόβλημα όταν έτρεχε.

Με το ύψος του (1.80μ.) να ταιριάζει με του δολοφόνου και σε συνδυασμό με τις σχέσεις που είχε αναπτύξει με αντιεξουσιαστές μέσα στη φυλακή, η Αντιτρομοκρατική τον έβαλε στο «κάδρο» των ερευνών και είχε μια πρώτη συνάντηση μαζί του. Ομως η δεύτερη δεν έγινε ποτέ, καθώς συνέβη η εν ψυχρώ δολοφονία του. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την εκτέλεση δεν έχουν αποκλείσει πάντως και το ενδεχόμενο νονοί της νύχτας να ενοχλήθηκαν από τις εκβιάσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα μόνο του το θύμα σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην περιοχή και να τον έβγαλαν από τη μέση.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...