Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τετάρτη 04/6/2014

ΛΕΩΝ: Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα…

ΚΡΙΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητά σας. Ισως χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας, γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας προσφέρει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας προτού κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σάς κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στον χειρισμό των ψυχολογικών προβλημάτων του. Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι σωστοί. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πάρτε αποφάσεις, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε, έστω κι αν είναι χρονοβόρα διαδικασία. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...