Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Τρελό κέφι με σαμπάνιες και αστακούς στο πάρτι της δεκαετίας

Πλούσιοι και διάσημοι στο «νησί του Ωνάση» για τα γενέθλια της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα

Στιγμές χλιδής και δόξας έζησε χθες το βράδυ και πάλι το θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς το πάρτι που έδωσε για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ήταν… αυτοκρατορικό!

Οι rich and famous φίλοι της οικογένειας απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό show, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η συναυλία της χρονιάς.

Ο Σκορπιός φωτίστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ τα φωτορυθμικά και τα ειδικά λέιζερ που είχαν στηθεί στη μεγάλη πίστα στο λιμάνι δημιούργησαν ένα μαγευτικό σκηνικό. Γνωστοί dj από την Ιμπιζα και το Μόντε Κάρλο ανέβηκαν στα decks και έβαλαν… φωτιά με τις μουσικές επιλογές τους.

Εκλεκτοί καλεσμένοι

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι (ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, με τον οποίο ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι πολύ καλός φίλος, η Σαρλότ Κασιράγκι, με την οποία η Κάτια είναι φίλη αλλά και συναθλήτρια στην ιππασία, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικανοί επιχειρηματίες, μοντέλα, η Miss Ρωσία 2009, αλλά και συμφοιτητές και συνάδελφοί της), αφού απόλαυσαν γκουρμέ ελληνικές αλλά και διεθνείς γεύσεις κυρίως με αστακούς και γαρίδες κι ήπιαν άφθονη σαμπάνια αλλά και ούζο, λικνίστηκαν στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Εκατερίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς επιφύλασσε στους προσκεκλημένους της διάφορες εκπλήξεις. Οπως τα ξεχωριστά πάρτι που έδωσε σε δύο ακόμα σημεία του νησιού, όπου είχαν στηθεί μικρότερες πίστες με ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας.

Χθες ο καιρός φαίνεται πως έκανε το χατίρι στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και έτσι οι εκλεκτοί καλεσμένοι της είχαν την ευκαιρία να μπουν στο mood της βραδιάς από νωρίς το πρωί. Να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία όπου κάποτε χαιρόταν το μπάνιο της η Χριστίνα Ωνάση και η Τζάκι Κένεντι. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ προσωπικό και καλεσμένοι πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο από τους άνδρες ασφαλείας του Σκορπιού!

Οσοι βρίσκονταν στην παραλία παρακολούθησαν με ενθουσιασμό ένα μοναδικό show με τζετ σκι και άλλα extreme θαλάσσια σπορ, όπως flyboard (θαλάσσιο ιπτάμενο jet).

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, για το οποίο επιστρατεύτηκε ακόμη και πειρατικό καράβι! Οι καλεσμένοι, αφού έβαλαν τις πειρατικές στολές τους και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, ξεκίνησαν σε στεριά και θάλασσα το κυνήγι του θησαυρού.

Ωστόσο από το πάρτι της χλιδής δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με λίγη ώρα καθυστέρηση, καθώς λίγο προτού ανάψουν οι προβολείς μια γυναίκα του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας τραυματίστηκε και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε από τον Σκορπιό στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χτυπήσει το πόδι της και οι γιατροί τής τοποθέτησαν νάρθηκα.

Προεόρτια στο σκάφος του Ρώσου κροίσου υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής

Η δόξα που γνώριζε την εποχή που ακόμη ζούσε ο Αριστοτέλης Ωνάσης αναβιώνει τις τελευταίες ημέρες στον Σκορπιό, που έχει… φορέσει τα καλά του για τα 25α γενέθλια της μεγάλης κόρης του μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ηδη μάλιστα έγιναν τα… προεόρτια στη θαλαμηγό του βαθύπλουτου Ρώσου.

Για χάρη της αγαπημένης του Εκατερίνα στο νησί κατέφθασαν υψηλοί προσκεκλημένοι, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης διασκέδασαν με την ψυχή τους στην πολυτελή θαλαμηγό της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», περίπου 150 άτομα, ανάμεσά τους αρκετοί παίκτες της ομάδας του Μονακό, φίλες της Εκατερίνα και επιχειρηματίες, συμμετείχαν στο προεόρτιο πάρτι, το οποίο ξεκίνησε νωρίς το βράδυ και διήρκεσε ως τις 3.00 τα ξημερώματα.

Το «Μy Anna», που βρίσκεται εδώ και μέρες αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Σκορπιού -την προβλήτα του διατήρησε ο Ρώσος μεγιστάνας έτσι όπως την είχε κατασκευάσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης-, φόρεσε τα καλά του για τα υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν εκλεκτά τοπικά εδέσματα και χόρεψαν υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Δεκάδες σερβιτόροι και εργαζόμενοι είχαν πάρει από νωρίς θέση «μάχης».

Με διαπιστευμένα σκάφη μεταφέρθηκαν από το Νυδρί στον Σκορπιό και ανέβηκαν στο πλωτό παλάτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς φρόντιζαν ώστε να μη λείψει η σαμπάνια από τους καλεσμένους, ενώ χορευτές και χορεύτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους.

Αρκετοί βέβαια από τους φίλους της Εκατερίνα πριν βρεθούν στον επίγειο παράδεισο του Ιονίου είχαν κάνει μια στάση και στην… Αλβανία. Εκμεταλλευόμενοι το ταξίδι τους προς τον Σκορπιό, το βράδυ της Δευτέρας πήγαν στους Αγίους Σαράντα. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, περίπου 65 καλεσμένοι της κόρης του Ρώσου κροίσου -μεταξύ αυτών τέσσερις Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι, ο ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας κρασιού και ο εκπρόσωπος του περιοδικού «Vanity»- με πέντε πολυτελή γιοτ και το μήκους 70 μέτρων κρουαζιερόπλοιο «Seabourn» αγκυροβόλησαν στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα. Την επομένη το πρωί αναχώρησαν για τον θρυλικό Σκορπιό προκειμένου να απολαύσουν όλα όσα τους έχει ετοιμάσει η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Από το απόγευμα της Τρίτης στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου έχουν ρίξει άγκυρα η θαλαμηγός «Samadhi» με σημαία Cayman, το πλωτό παλάτι «Domino», το οποίο είχε ξεκινήσει από τις Κάννες, καθώς και το κρουαζιερόπλοιο «Seabourn spirit» με σημαία Bahamas. Οπως ήταν φυσικό, τα mega yachts μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων των κατοίκων, αφού αποτελούν τουλάχιστον συνώνυμο της χλιδής.

Γιούλη Σταρίδα
Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...