Διαιτολόγος-Διατροφολόγος της Astra Medical Hellas Superfoods™ εντελώς δωρεάν κάθε μήνα στο Πήλι Ευβοίας

H Astra Medical Hellas Superfoods™, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών/φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, συνεχίζει το έργο της προσφέροντας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής του Πηλίου Εύβοιας,τη δυνατότητα παρακολούθησης από εξειδικευμένο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο

H Astra Medical Hellas Superfoods™, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών/φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζει το έργο της προσφέροντας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής του Πηλίου Εύβοιας, τη δυνατότητα παρακολούθησης από εξειδικευμένο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, συνεργάτη της εταιρείας, ώστε να προωθήσουμε έναν κατάλληλο και σωστό τρόπο διατροφής ο οποίος θα μπορέσει να ωφελήσει στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

Η κίνηση αυτή, τυγχάνει ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, μετά και την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ σύμφωνα με την οποία, η υπέρβαροι άνθρωποι αυξάνονται ραγδαία στις 34 χώρες-μέλη του οργανισμού ειδικά μέσα στην οικονομική κρίση. Μάλιστα η Ελλάδα, παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα παιδικής παχυσαρκίας, αφού ένα στα τρία παιδιά είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι ο έλεγχος του βάρους και η παροχή κατάλληλων συμβουλών που αφορούν στη σωστή διατροφή. Η επίσκεψη του ειδικού επιστημονικού συνεργάτη, θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται το σκοπό αυτό στα γραφεία που διατηρεί η AstraMedicalHellasSuperfoods στην περιοχή σε μηνιαία βάση για δύο συνεχόμενες ημέρες. Η πρωτοβουλία χαίρει ήδη της εκτίμησης των κατοίκων της περιοχής, πράγμα που αποδεικνύεται από την ανταπόκριση που έδειξαν σε αυτό το κάλεσμα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσία του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου είναι εντελώς δωρεάν για τους κατοίκους της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.amhes.com και http://www.superfoods.gr αλλά και στο Facebook https://www.facebook.com/official.superfoods

Σχετικά με την Astra Medical Hellas Superfoods

Η Astra Medical Hellas Superfoods™ μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του ιατρικού και φαρμακευτικού κόσμου, αλλά και την εμπιστοσύνη του κοινού. Πιστή στο πεντάπτυχο «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ποιοτικά, Ασφαλή και Προσιτά για όλους προϊόντα», η εταιρεία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενη το ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) και το εξελιγμένης αντίληψης τμήμα marketing που διαθέτει, δημιουργεί τα δικά της προϊόντα, αποφεύγοντας συνειδητά να αντιπροσωπεύσει ξένες εταιρείες στην Ελλάδα. Αν και είναι μια εταιρεία σχετικά νέα, έχει επιτύχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστά και ευρέως αποδεκτά στην Ελλάδα προϊόντα, όπως το Ιπποφαές EUBIAS™, τη Σπιρουλίνα GoldEUBIAS™, το Βασιλικό Πολτό EUBIAS™, τις Κάψουλες Κανέλας ExtraEUBIAS™, το Ομανίτους™ και το UmbrellaPolicosanol. Τα έμπειρα στελέχη της, αφοσιωμένα στις αξίες και τους στόχους της εταιρείας, αναζητούν συνεχώς νέους δρόμους για την εξέλιξη της φυσικής διατροφής και την ενίσχυσή της με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία, μέσω των τμημάτων πώλησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέσω των φαρμακαποθηκών.

Superfoods™Τα Best Sellers της Φύσης!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ