Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Ανδρες έτοιμοι» για γκολ!

O Κώστας Ευριπιώτης μιλά για το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς και δηλώνει έτοιμος να ξενυχτήσει μπροστά στην TV για χάρη της Εθνικής

Φαν του ποδοσφαίρου, ο Κώστας Ευριπιώτης περιμένει την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου για να παρακολουθήσει τους αγώνες της εθνικής μας ομάδας και είναι προετοιμασμένος για ξενύχτι, λόγω της διαφοράς ώρας με τη Βραζιλία.

«Ετσι κι αλλιώς τα καλοκαίρια δεν κοιμάμαι νωρίς (γελάει). Στη χώρα της σάμπας εκείνο που έχει σημασία είναι να μην τους αφήσουμε να μας “χορέψουν”, αλλά να τους… χορέψουμε εμείς σάμπα» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός στην «Espresso της Κυριακής» και ως «παλιός» που είναι σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το επερχόμενο Μουντιάλ.

– Σε ποια χώρα θα πόνταρες τα λεφτά σου ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο;
Από τη λίγη μελέτη που έχω κάνει μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσω να διαφοροποιηθώ. Δεν θα μιλήσω για τις κλασικές δυνάμεις, που όλοι μας τις γνωρίζουμε. Πιστεύω ότι πολύ καλά θα πάει η Χιλή αλλά και η Ρωσία. Σε καλή θέση επίσης περιμένω να πλασαριστούν και οι ΗΠΑ. Προς Θεού, όμως, όσοι μας διαβάζουν τώρα μην ακολουθήσουν τις προβλέψεις μου, γιατί άμα πάνε στον κουβά, θα φάω εγώ το ανάθεμα.

– Σου αρέσει να δοκιμάζεις την τύχη σου σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις;
Το κάνω συχνά όταν βλέπω ότι υπάρχει κίνητρο από τις ομάδες, γιατί στα αδιάφορα παιχνίδια δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Νομίζω ότι στη Βραζιλία, που είναι κατ’ εξοχήν χώρα και του ποδοσφαίρου, θα δούμε πολλά γκολ. Εχω όμως να σας καταθέσω μια απορία.

– Ποια;
Σε χιλιάδες παιχνίδια που γίνονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας παίζοντας «live» υπάρχουν διάφορες κατηγορίες για ποντάρισμα. Ποια ομάδα θα χτυπήσει το πρώτο κόρνερ, ποια θα πάρει πρώτη κίτρινη κάρτα και ούτω καθεξής. Αλήθεια, όμως, ποιος τα καταγράφει όλα αυτά; Υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας και ενημερώνει live ότι στο τάδε γήπεδο της Γ’ Εθνικής Λιθουανίας εκτελέστηκε κόρνερ; Υπάρχει κάποιος κεντρικός εγκέφαλος που είναι συνδεδεμένος με όλα τα γήπεδα του κόσμου; Την απορία αυτή τη συζητούσα πρόσφατα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πλέον την έχει κι εκείνος.

– Στης «Ελλάδας τα παιδιά» άφησες εποχή. Ποια είναι λοιπόν η γνώμη σου για τους «παλιούς» Καραγκούνη – Κατσουράνη; Πρέπει να παίζουν από την αρχή;
Πιστεύω ότι η εμπειρία τους εξισορροπεί την προσπάθειά τους για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τις αντοχές τους, σίγουρα είναι χρήσιμοι για ένα ημίχρονο, αλλά επειδή ξέρουν να μοιράζουν τις δυνάμεις τους και ταιριάζουν στη γενικότερη φιλοσοφία της Εθνικής, νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν. Ο κύριος Σάντος βέβαια έχει καλύτερη γνώμη.

– Οι συνάδελφοί σου στην πετυχημένη παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα» παρακολουθούν μπάλα ή δεν κατέχουν το… σπορ;
Ο Τσιμιτσέλης ξέρει μπάλα, έχει και άποψη. Ο Κόκλας ξέρει λιγότερα. Εμένα μου τη «βαράει» στις συζητήσεις που κάνουμε όταν το κριτήριο που έχουν ξεκινάει και τελειώνει με τον Ολυμπιακό. Γενικότερα όμως το διασκεδάζουμε μεταξύ μας.

– Ποιος παίκτης πιστεύεις ότι θα ξεχωρίσει σε αυτή τη διοργάνωση;
Αμα σας πω τον Μέσι ή τον Ρονάλντο, δεν θα είναι κάτι πρωτότυπο. Το ξέρει όλος ο πλανήτης. Τα μεγάλα ονόματα μπορεί να είναι κορεσμένα σε σχέση με τους συλλόγους και θα παίξει σημασία πόσο βαθιά μέσα στην καρδιά τους έχουν το εθνόσημο της χώρας τους. Πέρα από τους σταρ, νομίζω ότι θα ξεχωρίσουν και άλλες προσωπικότητες, που ίσως να μην τις περιμένουμε.

– Εκτός από την Ελλάδα, ποια άλλη χώρα υποστηρίζεις και γιατί;
Θα επιλέξω την Αγγλία, γιατί μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ως εθνική ομάδα σού δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει «δέσει», αλλά επειδή οι παίκτες της ξέρουν μπάλα, πιστεύω ότι θα τη βρουν την άκρη.

– Την Εθνική μας πώς τη βλέπεις; Εχει καμιά τύχη;
Βέβαια και έχουμε τύχη, οι παίκτες μας μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα. Πιστεύω αρχικά σε ένα πλασάρισμα στη 16άδα, κάτι που είναι εφικτό και άμα τα παιδιά έχουν καλή υγεία σε συνδυασμό με την αδάμαστη ελληνική ψυχή, γιατί όχι να μην περάσουμε και στην οκτάδα;

– Επαγγελματικά ετοιμάζεις κάτι για το καλοκαίρι;
Θα ανεβάσουμε στην ταράτσα του «Λαμπέτη» την παράσταση «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Αβα Γαλανοπούλου. 

Παύλος Κατώνης 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...