Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τέλος στις φοβίες για τους Καρκίνους

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείχνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό, για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που αναλάβετε…

ΚΡΙΟΣ
Επειδή τη ζωή δεν την περιγράφουμε, αλλά τη ζούμε, ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες. Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, ενώ θα έχετε μονίμως επιθυμία ανανέωσης. Ομως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου.

ΤΑΥΡΟΣ
Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε. Ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα από τα οποία έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση, και όχι ξαναζεσταμένο φαΐ. Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δεν θα συναντήσετε προβλήματα με τον σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε το καλοκαίρι που έρχεται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά όσον αφορά την πορεία της σχέσης σας. Εντοπίστε τα προφανή λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στον σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στη συναισθηματική προσκόλληση που σας οδηγεί σε αδιέξοδα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους -ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια- θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους. Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε, αφού στη συνέχεια θα χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας. Οσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς. Επίσης προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας. Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και τον κοινωνικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ
Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά σας ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε. Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και κυρίως να μην καταρρεύσετε. Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ό,τι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει. Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα με τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο στα τρέχοντα θέματα δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά. Μη σκέφτεστε σε ό,τι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο. Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ό,τι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ
Εχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική φθορά και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε οι τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να είναι με περισσότερη περίσκεψη και βεβαιότητα. Δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι για να μη βγείτε ζημιωμένοι, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεπερνάτε τα όρια, γιατί δεν χρειάζεται να σας θεωρήσουν οι άλλοι δύσκολους και κακότροπους. Βέβαια, έχετε ήδη μπει σε μια φάση της ζωής σας που έχετε αφιερωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δείχνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό, για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που αναλάβετε στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να διαφέρουν από τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να ανταποκρίνεστε στους άλλους μέχρι τώρα, αλλά η εν μέρει συνειδητοποίηση του τρόπου που πρέπει να πορευτείτε θα σας προσφέρει ανακούφιση. Να είστε προσεκτικοί στις σπασμωδικές σας αντιδράσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε την τελική μορφή που θέλετε να έχει η συναισθηματική σας επιλογή. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από τον σύντροφό σας, για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οσο σκληροί και αν θέλετε να δείχνετε, έχετε δώσει την καρδιά σας και από εδώ και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στον στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Φροντίστε να διατηρήσετε το στιλ σας, που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό που μετράει περισσότερο αυτό τον μήνα είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι άδικο να φέρεστε σκληρά στον εαυτό σας, γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά και εσείς να είστε οι χαμένοι. Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, από τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε. Ξεπεράστε αυτή σας την κακή συνήθεια και μάθετε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός σας κύκλος δεν θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια, για τις καταστάσεις που περνάτε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Για την τροπή που πήραν ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε ξεκινήστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους είτε με τον σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας, αλλά και να απολαύσετε ό,τι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό. Πάνω στη χαρά σας, αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν και θα ρίξουν τις άμυνες του οργανισμούς σας απειλώντας την υγεία σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω. Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθούν σημαντικά, για να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε γι’ αυτά που σας ανήκουν. Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στα προσωπικά σας και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς.

Από τη
Βιργινία Λεούση

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...