Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Τα αηδόνια της πίστας με τα 63,5 κιλά χασίς!

Ζευγάρι καλλιτεχνών συνελήφθη στην Κακαβιά με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητο

Καλλιτέχνες και στη… διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία, ήταν δύο γνωστοί Ελληνες τραγουδιστές! Σοκ στη showbiz έχει προκαλέσει η σύλληψη στη γείτονα ενός ζεύγους καλλιτεχνών από τη χώρα μας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή, διακίνηση και εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών!

Οι δύο ανερχόμενοι τραγουδιστές, που είχαν επισκεφθεί τη γειτονική χώρα προκειμένου να εμφανιστούν σε παραλιακό club, τελικά κατέληξαν στα κρατητήρια της αλβανικής αστυνομίας αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν αρκετά χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με τις αλβανικές Αρχές, ο 26χρονος καλλιτέχνης Παναγιώτης Μαρκόπουλος και η 29χρονη συνάδελφός του Αναστασία Βογιατζή συνελήφθησαν, καθώς στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν 63,5 κιλά χασίς. Σύμφωνα πάντα με τις Αρχές της γειτονικής χώρας, τα ναρκωτικά προσπάθησαν να τα μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη, αν και οι δύο καλλιτέχνες ισχυρίζονται ότι αγνοούσαν την ύπαρξή τους.

Εμφάνιση σε disco-club

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές που εμφανίζονται σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, την προηγούμενη Πέμπτη έφτασαν στη γειτονική χώρα προκειμένου να εμφανιστούν σε disco-club στους Αγίους Σαράντα. Το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη συμπρωτεύουσα. Στο τελωνείο της Κακαβιάς όμως άνδρες του Τμήματος Καταπολέμησης Ναρκωτικών του Αργυροκάστρου του ζήτησαν να κατέβει από το όχημα προκειμένου να το ελέγξουν.

Και τελικά έβγαλαν λαβράκι… Κατά τη διάρκεια του εξονυχιστικού ελέγχου βρέθηκαν σε ειδικές κρύπτες δεκάδες πακέτα με χασίς. Οπως έγινε γνωστό από τις Αρχές της Αλβανίας, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου καθώς και στο δάπεδο του πίσω καθίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 95 πακέτα, τα οποία περιείχαν συνολικά 63,5 κιλά ακατέργαστη ινδική κάνναβη. Μάλιστα τα πακέτα ήταν τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο προκειμένου να ξεγελαστεί ο αστυνομικός σκύλος και να μην «πιάσει» τη μυρωδιά των ναρκωτικών.

Αμέσως ο τραγουδιστής ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Μία ημέρα μετά οι άνδρες του Τμήματος Καταπολέμησης Ναρκωτικών του Αργυροκάστρου συνέλαβαν και την 29χρονη Αναστασία Βογιατζή, με την κατηγορία της συνέργειας. Οπως υποστηρίζουν οι αλβανικές Αρχές, η έρευνα οδήγησε στην 29χρονη, η οποία φέρεται να συνεργαζόταν με τον 26χρονο τραγουδιστή στη διακίνηση των ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο βρίσκονται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνούνται τις κατηγορίες και φέρεται να υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν ότι στο όχημα -ιδιοκτησίας του 26χρονου- ήταν τοποθετημένα τα ναρκωτικά. Στο πλευρό τους έχουν σπεύσει συγγενείς, οι οποίοι προσπαθούν να τους στηρίξουν.

Ωστόσο οι αλβανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς εκτιμούν ότι ίσως εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών από τη χώρα τους προς την Ελλάδα. Γι’ αυτό, σε συνεργασία και με το τελωνείο της Κακαβιάς, προσπαθούν να βρουν πόσες φορές στο παρελθόν οι δύο συλληφθέντες είχαν περάσει τα σύνορα ώστε να εμφανιστούν σε συναυλίες ή clubs της Αλβανίας. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τις αλβανικές.

H Αναστασία που έκανε τους πάντες να παραμιλούν και το σουξέ του Μαρκόπουλου

Η είδηση της σύλληψης των δύο τραγουδιστών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Και οι δυο τους κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη όπου και εμφανίζονται σε νυχτερινό μαγαζί. Ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ με το πρώτο single του με τον τίτλο «Ανατροπή» είχε δείξει ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για μια μεγάλη καριέρα. Τον τελευταίο καιρό έκανε live εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο από τα σύννεφα έπεσαν όλοι όσοι έμαθαν για την εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση της όμορφης Αναστασίας Βογιατζή. Το εντυπωσιακό κορίτσι με την υπέροχη φωνή είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στέφανου Βογιατζή. Τα πρώτα βήματά της τα έκανε πολύ νωρίς, μόλις σε ηλικία 16 ετών, όταν συνεργάστηκε με τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη αυτή επαγγελματική εμπειρία της, οπότε και τραγούδησε μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο και ήταν αγχωμένη. Στην πορεία ακολούθησαν οι συνεργασίες της με τον Λευτέρη Πανταζή, την Κατερίνα Στανίση, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Γιώργο Μαργαρίτη, αλλά και τους Goin΄ Through.

Η χρονιά-σταθμός στην καριέρα της ήταν το 2008, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της CD με τίτλο «Φεύγω πρώτη». Κάποια από τα τραγούδια της είχαν την υπογραφή του πατέρα της, ενώ το τραγούδι «Παραμιλώ», το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, είχε τη σφραγίδα του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική.

Για τον Βασίλη Καρρά, η Αναστασία έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε περισσότερο από όλους, καθώς σχεδόν σε κάθε σχήμα στο οποίο συμμετείχε φρόντιζε να έχει μαζί του και την ταλαντούχα τραγουδίστρια. Τον τελευταίο χρόνο η Βογιατζή έκανε live εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία, ενώ είχε ανοίξει και τα φτερά της στο εξωτερικό, αφού είχε πραγματοποιήσει πέρυσι εμφανίσεις και στο Ισραήλ.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...