Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το hot bodysuit της (sexy) Λόπεζ by Κριθαριώτη

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε συναυλία στο Μπρονξ με αποκαλυπτικό ντύσιμο που είχε τη σφραγίδα της Ελληνίδας σχεδιάστριας

Η Jennifer Lopez ψηφίζει… Σήλια Κριθαριώτη. Η εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια με τις… θανατηφόρες καμπύλες προτίμησε αυτή τη φορά μία από τις haute couture δημιουργίες της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας κι εντυπωσίασε τους πάντες. H J.Lo επέστρεψε για μία μοναδική βραδιά στην παλιά της γειτονιά, το Μπρονξ της Νέας Υόρκης, προκειμένου να την περάσει με τους θαυμαστές της ως «Jenny from the block». Αλλωστε ποτέ δεν αρνήθηκε την ταπεινή καταγωγή της, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους κατοίκους της συγκεκριμένης γειτονιάς. Για την εμφάνισή της επέλεξε αποκαλυπτικό bodysuit by Celia Kritharioti, κεντημένο με Swarovski και vintage κρύσταλλα, το οποίο απογείωσε την εκρηκτική κίνησή της.

Πριν από δύο χρόνια

Η συνεργασία της Σήλιας με την Jennifer ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στο Λος Αντζελες, όταν είχε σχεδιαστεί ειδικά για εκείνην δημιουργία από ολομέταξη δαντέλα κεντημένη στο χέρι για την εμφάνισή της στα Grammy Awards. «Η Τζένιφερ Λόπεζ, με τη φυσική ομορφιά και το ταμπεραμέντο της μπορεί να υποστηρίξει με άνεση κάθε δημιουργία μου» δήλωσε η Σήλια Κριθαριώτη στην «Espresso» και συμπλήρωσε: «Το ρούχο που σχεδίασα για εκείνην, για τα Grammy, μπορεί να μην το φόρεσε, αποτέλεσε όμως μια αρχή που ευοδώθηκε πριν από λίγες μέρες». Η συγκεκριμένη δημιουργία την οποία επέλεξε η sexy τραγουδίστρια για τη συναυλία της στη Νέα Υόρκη εντάσσεται στη συλλογή που παρουσιάστηκε στο φετινό Mad Walk. «Το πλάνο ήταν τα ρούχα αυτά με τα πολύτιμα υλικά και τη λεπτομερή δουλειά στο χέρι να παρουσιαστούν στην Ελλάδα λίγο προτού ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Η ανταπόκριση των Ελλήνων στο Mad Walk αποτέλεσε σφυγμομέτρηση της αποδοχής της συλλογής στις αγορές του εξωτερικού» τονίζει η σχεδιάστρια.

Με Σήλια και η Miranda Lambert

Εκτός από την J.Lo όμως, άλλη μία καλλιτέχνιδα εμπιστεύτηκε την εμφάνισή της στην Ελληνίδα designer. Η τραγουδίστρια της country Miranda Lambert εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των CMT Awards φορώντας ολοκέντητη με πολύτιμους λίθους δημιουργία της Σήλιας. Σε μια βραδιά που μονοπώλησε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων θαυμαστών του συγκεκριμένου είδους μουσικής, η Miranda, που απέσπασε και βραβείο Female Video 2014, ενθουσίασε το κοινό με την εξαιρετική εμφάνισή της. Η μίνι δημιουργία με το αποκαλυπτικό μπούστο ήταν η ιδανική επιλογή. Να πούμε ότι η τραγουδίστρια, η οποία είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της και coach του «The Voice USA» Blake Shalton, αποθεώθηκε από κοινό και fashion editors.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....