Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τετάρτη 18/6/2014

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και…

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα δεν θα περιλαμβάνει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε και θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθησή σας και να μην εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε κάθε περίπτωση που σας απασχολεί τα υπέρ είναι πιο πολλά από τα κατά. Για να μην πελαγώνετε με κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί, αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας. Εάν οι ίδιοι δεν δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία σας με διπλωματικό τρόπο, και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και το παρασκήνιο που παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Δεν σας χρειάζεται η ίντριγκα. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Εχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμα και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις για ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε. Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνει άγχος και αγωνία. Η εύνοιά σας συνεχίζεται και όσο πάει αυξάνεται. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...