Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ,...

Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι...

Εκαψαν το «Greek Kamaki»

Θρίλερ στο νησί των ιπποτών με τον διάσημο «Μπρούνο» της Ρόδου (Ηλίας Φανούρης) που βρέθηκε απανθρακωμένος στο μικρό σπίτι του στον Αγιο Φανούριο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο «Greek Kamaki» (κατά κόσμον Ηλίας Φανούρης), που βρέθηκε απανθρακωμένος έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μέσα στο σπίτι του, στον Αγιο Φανούριο Ρόδου!

Το θρίλερ που αναστατώνει το νησί των ιπποτών ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν η cult φυσιογνωμία των δεκαετιών του ’70 και του ’80 (ο «Μπρούνο» από τη δημοφιλή ταινία-ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένη στα «καμάκια της Ρόδου», με τίτλο «Οι Κολοσσοί του Ερωτα») βρέθηκε νεκρός μέσα στο φτωχικό του. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο κάποιοι να τον έκαψαν ζωντανό!

Λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Πεισάνδου, στον Αγιο Φανούριο Ρόδου. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η φωτιά ξέσπασε έπειτα από έκρηξη μικρής ισχύος και επεκτάθηκε ή από διαρροή γκαζιού ή από διαρροή βενζίνης από το μηχανάκι του άτυχου 64χρονου, το οποίο συνήθιζε να βάζει στο εσωτερικό του μόλις 50 τ.μ. Σπιτιού του, στον μικρό χώρο που υπάρχει πριν από τα δωμάτια.

Μετά την κατάσβεση, που διήρκεσε μία ώρα, οι πυροσβέστες βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα του 64χρονου στο πάτωμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής εντόπισαν ευρήματα που έδειχναν ότι η φωτιά δεν ήταν ατύχημα, ενημερώνοντας σχετικά τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Τα πορίσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που τελούν ο ιατροδικαστής Ρόδου και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, αναμένονται σε λίγες ημέρες, προκειμένου να καταλήξουν αν ο θάνατος του 64χρονου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες, επίσης, εστιάζονται στα δείγματα που έχουν ληφθεί από γενετικό και άλλο υλικό μέσα στο καμένο σπίτι. Σημειώνεται ότι στο σπίτι υπήρχε και κάμερα (!), η οποία ωστόσο μετέδιδε απευθείας εικόνα στο εσωτερικό, δίχως να καταγράφει.

Πάντως, το έργο των ανακριτικών Αρχών δυσχεραίνει το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό του οικήματος έκαναν στάχτη χρήσιμα για την έρευνα στοιχεία, τα οποία ενδεχομένως θα είχαν δώσει γρήγορα απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο του «Greek kamaki».

Τα χρήματα, τα κοσμήματα και οι άγριοι καβγάδες μέσω του Skype

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο Ηλίας Φανούρης είχε επαφές με άτομα που εκδίδονται έναντι αμοιβής στη συνοικία του Αγίου Φανουρίου, ενώ γείτονες κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα είχε άγριους καβγάδες με κάποιο άγνωστο πρόσωπο, με το οποίο επικοινωνούσε μέσω Skype. Ωστόσο το απόγευμα πρoτού βρεθεί νεκρός, γυρίζοντας στο σπίτι του, είχε πει σε μία από τις γειτόνισσές του ότι ήταν πολύ χαρούμενος διότι είχε κερδίσει ένα σημαντικό ποσό πουλώντας αλόη σε παραλίες, ως μικροπωλητής που ήταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσά κοσμήματα, τα οποία προέρχονταν κυρίως από εφήμερες σχέσεις που είχε κάνει την περίοδο της δόξας του με ηλικιωμένες αλλοδαπές.

«Εχω βρεθεί με 4.500 γυναίκες. Εκανα τα πρώτα μου βήματα το 67 ‘- ’68 στη Ρόδο. Εχω κάνει και μαθήματα σεξ! Αρωμα, ντύσιμο και ευγένεια ήταν το μυστικό. Προσφέρω έργο, κάνω τις γυναίκες ευτυχισμένες! Ελεγα ωραία ψέματα για να τις αποκτήσω…» έλεγε με καμάρι.

Ο «Μπρούνο» δεν είχε συγγενείς στη Ρόδο, ενώ φέρεται να είχε μία αδελφή που ζει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας και έναν ακόμα συγγενή στην Αθήνα.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...