Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκότωσε τον 57χρονο συνεταίρο του με μία σφαίρα στο κεφάλι και τον εξαφάνισε

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ η δολοφονία του 57χρονου επιχειρηματία, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε δασική περιοχή στον Σχίνο Κορινθίας

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ η δολοφονία του 57χρονου επιχειρηματία, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε δασική περιοχή στον Σχίνο Κορινθίας. Δράστης είναι ένας 32χρονος Ελληνας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ήταν με τον 57χρονο συνιδιοκτήτες ενός παραλιακού μαγαζιού. Η ρήξη μεταξύ τους επήλθε εξαιτίας οικονομικών διαφορών και συγκεκριμένα όταν ο δράστης θεώρησε ότι ο επιχειρηματίας ήθελε να του πάρει το μαγαζί. Οι δύο άνδρες έκλεισαν ένα ραντεβού τη Δευτέρα 9 Ιουνίου στο Σχίνο Κορινθίας για να μιλήσουν ανοιχτά μεταξύ τους και να ξεκαθαρίσουν όλα όσα τους απασχολούσαν. Το θύμα πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του.

Οταν κάποια στιγμή ο 57χρονος έσκυψε στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. του για να πάρει κάτι, ο 32χρονος συνεταίρος του βρήκε την ευκαιρία να τον πυροβολήσει πισώπλατα και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Κατόπιν, με σβέλτες κινήσεις μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε με ένα βαν ιδιοκτησίας του, ενώ οδήγησε το αυτοκίνητο του θύματος έως το μαγαζί τους, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες για την εξαφάνισή του. Για τον 57χρονο δηλώθηκε εξαφάνιση την επομένη από συγγενικό πρόσωπό του στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα την περασμένη Κυριακή μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας για την αυτοψία κι εξερεύνηση του χώρου, ενώ από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία «έδειξαν» εγκληματική ενέργεια. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ο δράστης είχε κρύψει σε δασική περιοχή στο Σχίνο. Επίσης, βρέθηκαν ένα περίστροφο και συνολικά 120 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία κατείχε παράνομα ο 32χρονος, ο οποίος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...