Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Στριπτίζ στο Σύνταγμα αν προκριθεί η Εθνική»!

Δήλωση-βόμβα της πορνοστάρ Μ. Αλεξάνδρου στην «Espresso»

Δήλωση-βόμβα στην «Espresso» κάνει η πιο καυτή Ελληνίδα πορνοστάρ και νέα… μούσα του γνωστού παραγωγού ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη, Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία είναι αποφασισμένη στην περίπτωση που η εθνική μας ομάδα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να βγει… από τα ρούχα της! «Αν η εθνική μας ομάδα καταφέρει να περάσει από τον όμιλο στο Μουντιάλ, εγώ θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα»! Το καλλίγραμμο κορίτσι, που συγκέντρωσε εκατοντάδες βλέμματα όταν φωτογραφήθηκε για την «Espresso» με φόντο τη Βουλή φορώντας μαγιό στα εθνικά χρώματα, πιστεύει πως οι παίκτες μας θα καταφέρουν να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που συνάντησαν στη μάχη με την Κολομβία.

«Είμαι κολλημένη με την μπάλα και ιδιαίτερα με την εθνική μας ομάδα που μας έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρει η Μαρία Αλεξάνδρου που αυτή την περίοδο δεν χάνει αγώνα για αγώνα.

Με τη σημαία

«Μακάρι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου να μου επέτρεπαν να βρισκόμουν κι εγώ στη Βραζιλία και ιδιαίτερα σήμερα που είναι ένας κρίσιμος αγώνας για την ομάδα μας. Εγώ θα παρακολουθήσω τον αγώνα κρατώντας, όπως πάντα, την ελληνική σημαία στα χέρια και θα εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά. Το 3-0 από την Κολομβία ήταν σαν… sequel του 1994, όπου στον πρώτο αγώνα μας είχαμε χάσει 4-0 από την Αργεντινή και του 2010 όταν χάσαμε 2-0 από τη Νότια Κορέα». Η 22χρονη καλλονή με τις τέλειες αναλογίες έχει εντοπίσει τα λάθη που έγιναν στον πρώτο αγώνα της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Η Εθνική μας δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα από το ξεκίνημα και το πλήρωσε. Προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει, είχε κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που αποτελεί το μεγάλο της πρόβλημα, το οποίο καλείται να λύσει στη συνέχεια. Ο αγώνας με την Κολομβία, που φυσικά είναι μια σπουδαία ομάδα, θεωρώ πως ήταν ένα καλό “χαστούκι” για μας ώστε να τα πάμε καλύτερα. Εγώ πάντως έτσι και τα αγόρια μας καταφέρουν να προκριθούν, από τη χαρά μου θα γδυθώ στην πλατεία Συντάγματος!» αποκαλύπτει αποφασισμένη η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Θα το κάνω και μακάρι να λειτουργήσει σαν γούρι. Η Μαρία ο,τι υπόσχεται το κάνει και δεν αλλάζει γνώμη μετά. Αν κερδίσουμε, θα μείνω στο Σύνταγμα, όπως με γέννησε η μαμά μου! Διαφορετικά, καλή καρδιά…».

«Μούσα» του Σειρηνάκη

ΠΡΩΤΗ φορά γνωρίσαμε τη Μαρία Αλεξάνδρου μέσα από το εξώφυλλο και τις σελίδες γνωστού ανδρικού περιοδικού, στο οποίο φωτογραφήθηκε γυμνή για τα μάτια των χιλιάδων αναγνωστών του. Στη συνέχεια «συστήθηκε» μέσα από paparazzi φωτογραφίες ως το κορίτσι του Λευτέρη Πανταζή, με τον οποίο αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου. Τώρα το νεαρό κορίτσι, που απεχθάνεται να τη συγκρίνουν με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάλθηκε να μας καταπλήξει, αφού έχει γίνει η νέα μούσα του Δημήτρη Σειρήνακη έχοντας ήδη στο ενεργητικό της δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες πορνό, οι οποίες έχουν αναστατώσει τους φαν του είδους με αδυναμία στις καλοσχηματισμένες καμπύλες της και στα πολλά τατουάζ της. Η Μαρία που λατρεύει να αλλάζει συνεχώς χρώματα στα μαλλιά, αφού από ναζιάρα μελαχρινή μεταμορφώθηκε σε καυτή ξανθιά, ενώ τώρα είναι μια… άτακτη κοκκινομάλλα, ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της μέσα από τα οποία θα της δοθούν οι ευκαιρίες να ξεδιπλώσει και άλλες πτυχές του ταλέντου της…

Θάνος Μακρογαμβράκης 
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...