Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Και πρόεδρος ΠΑΕ σύχναζε στη βίλα της ηρωίνης

Γνωστά και ηχηρά πρόσωπα της αθηναϊκής κοινωνίας επισκέπτονταν καθημερινά αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του καρτέλ

Τις διασυνδέσεις και τις επαφές του εφοπλιστή που έχει προφυλακιστεί μαζί με την πρώην σύζυγό του για την υπόθεση του καρτέλ της ηρωίνης ερευνούν Λιμενικό και Ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και άλλα -επίσης ηχηρά- ονόματα της ελληνικής κοινωνίας στο πολυδαίδαλο κύκλωμα των ναρκεμπόρων! Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην πορεία των ερευνών γεννούν ερωτήματα σχετικά με άλλα πολύ σημαντικά πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται η πολύ συχνή παρουσία πρόεδρου ΠΑΕ στην έπαυλη Γιαννουσάκη στη Φιλοθέη. Τόσο συχνή -μία ή δύο φορές την εβδομάδα- που ξεφεύγει από την απλή κοινωνική σχέση και μπορεί να παραπέμπει σε άλλου είδους σκοπιμότητα. Αν επιβεβαιωθεί η άλλου είδους σχέση, θα πρόκειται για είδηση που θα κάνει πάταγο!

Τις επισκέψεις γνωστών προσώπων της αθηναϊκής κοινωνίας διαπίστωσαν από τις καθημερινές παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσαν όλο αυτό το διάστημα λιμενικοί, αστυνομικοί, ακόμα και πράκτορες της αμερικανικής DEA στην έπαυλη της οδού Αθ. Διάκου, όπου βρέθηκαν τα 500 κιλά από τη συνολικά άνω του ενός τόνου ηρωίνη. Βέβαια, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν όλοι οι επισκέπτες τι κρυβόταν στο πάρκινγκ και το υπόγειο της βίλας, όμως οι λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι αναγκασμένοι να ερευνήσουν τα πάντα, καθώς έχει αποδειχθεί ότι το κύκλωμα είναι πολυδαίδαλο.

Οι έρευνες

Στο μεταξύ, οι Αρχές είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα στις έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι είχε πανευρωπαϊκή δράση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ήδη έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ για τις κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες σε Βέλγιο και Γερμανία, όπου θα κατέληγε μεγάλο μέρος της ηρωίνης, ενώ σε ανύποπτη χρονική στιγμή θα διεξαχθεί ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε νησιωτική περιοχή της χώρας μας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτήν τη νησιωτική περιοχή είχε διαπιστωθεί δραστηριότητα του κυκλώματος, ενώ έχει την έδρα της εταιρία που κατά το πρόσφατο παρελθόν φέρεται ότι είχε συνεργασία με άτομα που είχαν σχέση με το καρτέλ της ηρωίνης. Ηδη στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει δύο συγκεκριμένα πλοία που ανήκουν στην εταιρία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν μεταφέρει κατά το πρόσφατο παρελθόν ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Στη φυλακή (και) ο Αλβανός που τον προειδοποίησε ο 15χρονος

Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες και ο 29χρονος Αλβανός που φέρεται ότι εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε αποθήκη στο Κορωπί και στο γκαράζ της έπαυλης του 40χρονου εφοπλιστή στη Φιλοθέη. Ετσι, ο αριθμός των προφυλακισμένων έφτασε τους εννέα, καθώς τον δρόμο για τις φυλακές έχουν ήδη πάρει ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνα Σταματιάδου, ο νυν σύντροφός της και πέντε Τούρκοι υπήκοοι.

Ο 29χρονος, που κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και επρόκειτο να μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας, ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα του γκαράζ της έπαυλης στη Φιλοθέη προκειμένου να μπει το πολυτελές τζιπ που θα παραλάμβανε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Ακόμη, φέρεται ότι ήταν αυτός στον οποίο απευθύνονταν τα μηνύματα που είχαν σταλεί από το κινητό του 15χρονου γιου του εφοπλιστή και προειδοποιούσαν για τον εντοπισμό του κυκλώματος από τις Αρχές. Ο Αλβανός φέρεται ότι είχε απασχολήσει και την αστυνομία της Ρουμανίας για υπόθεση διακίνησης 70 κιλών ηρωίνης.

Πηγές από το Λιμενικό ανέφεραν ότι κλιμάκιο των Ειδικών Αποστολών έκανε επιχείρηση σε ακόμη μία αποθήκη στο Κορωπί που επρόκειτο να ενοικιάσει ο 40χρονος προφυλακισμένος εφοπλιστής, αλλά κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή άλλα ευρήματα.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...