Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Το χόμπι επάγγελμα

Διάσημοι που αποτραβήχτηκαν από τη showbiz για να καταπιαστούν με αυτό που πραγματικά τους εκφράζει

Εχουν διαγράψει επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μουσικής, της υποκριτικής, του μόντελινγκ ή της τηλεόρασης, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει στροφή στην καριέρα τους και έχουν μετατρέψει τα χόμπι τους σε επάγγελμα. Πολλοί είναι οι Ελληνες celebrities που λόγω της κρίσης ή από προσωπική επιλογή αποτραβήχτηκαν από τα φώτα και αποφάσισαν να ασχοληθούν με πράγματα που τους ευχαριστούν, πείθοντας τον εαυτό τους και τους άλλους ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αν δεν συνοδεύεται από την απαραίτητη «χρυσόσκονη» της σύγχρονης showbiz. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν όσοι συνδυάζουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους στον χώρο που τους ανέδειξε με τα επιχειρηματικά «ανοίγματά» τους, απασχολώντας κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης και με τις δύο ιδιότητες.

Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα από τον χώρο της ηθοποιίας που τόλμησαν να στήσουν τη δική τους επιχείρηση μέσα στην κρίση είναι η Ελενα Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο στα Νέα Παλάτια Ωρωπού κατάστημα με υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία βρίσκεται στο μαγαζί τις μέρες που εκείνη λείπει σε γυρίσματα ή πρόβες.

Επιχείρηση στο όνομά του έχει εδώ και λίγους μήνες και ο Δημήτρης Βλάχος. Ο γνωστός παρουσιαστής «εκμεταλλεύτηκε» την αγάπη του για τη γυμναστική και δημιούργησε το ΟΑΚΑ BOX, το οποίο βασίζεται στο crossfit. Τη δική της εταιρία, διαδικτυακή όμως, έχει η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Η ηθοποιός έφτιαξε με μία φίλη της ένα fashion blog με την «υπογραφή» της και εδώ και λίγο καιρό μοιράζεται με τις φίλες της στο ίντερνετ προτάσεις μόδας και μυστικά ομορφιάς. Τέλος, η 28χρονη Ελληνοαμερικανίδα σχεδιάστρια και πρώην ρακοσυλλέκτρια Σοφία Αμορούζο ξεκίνησε σαν χόμπι από το ίντερνετ να «σχεδιάζει» το μέλλον της και το 2012 η εταιρία της έφτασε να έχει κέρδη 130.000.000 δολαρίων.

Ζαχαροπλαστική

Επιτυχία σημειώνουν και οι γλυκιές ζαχαροπλάστισσες της showbiz. Η πρώτη έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ενώ η δεύτερη έχει παίξει σε πολύ γνωστά σίριαλ και πρόσφατα ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου «Your face sounds familiar». Τόσο η Μάνια Ντέλου όσο και η Αντα Λιβιτσάνου κάνουν όλα τα κεφάλια να γυρίζουν και τους άντρες να αναφωνούν «ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου;» Πάντως οι ίδιες δεν συνεχίζουν κάποια… οικογενειακή παράδοση, απλώς επέλεξαν μόνες τους να ασχοληθούν με τη ζαχαροπλαστική. Το γνωστό μοντέλο φτιάχνει εντυπωσιακές τούρτες για παιδικά πάρτι, ενώ η δημοφιλής ηθοποιός, ως αντίδοτο στην κρίση, άνοιξε ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα.

Ζωγραφική

Το χόμπι της επάγγελμα έχει κάνει επίσης η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια. Οταν άρχισαν τα προβλήματα υγείας του μεγάλου καλλιτέχνη ασχολήθηκε δειλά δειλά με τη ζωγραφική, ενώ πλέον τα κοσμήματά της θεωρούνται εικαστικές δημιουργίες.

Από τις μεγάλες πίστες στην αστρολογία πέρασε το sex symbol των 90s και αστέρι της νυχτερινής ζωής Σαμπρίνα, η οποία είναι είναι αστρολόγος και με τη βούλα! Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πάντα συμβουλευόταν τα άστρα, όμως τελευταία αποφάσισε να κάνει επάγγελμα την αγάπη της για τα ζώδια και μάλιστα πήρε και πτυχίο στην αστρολογία. Τέλος, στην κατηγορία όσων χρησιμοποίησαν τις γνώσεις τους για τη μόδα και λάνσαραν τη δική τους σειρά ρούχων ή υποδημάτων ανήκουν οι παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαριέττα Χρουσαλά και Μαρία Μπακοδήμου, καθώς και η Δέσποινα Βανδή.

«Γλυκά» αλλά και περίεργα

Εκτός από τους επώνυμους Ελληνες που στράφηκαν στα χόμπι τους για να κερδίσουν χρήματα, προβολή ή να αντισταθούν στην κρίση και τις… αναδουλειές, υπάρχουν και οι απλοί χομπίστες της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους και η καθηγήτρια φωνητικής Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία, αν και γύρισε την πλάτη στη δισκογραφία και τις μεγάλες πίστες, δεν έκανε το ίδιο και για τα δύο πάθη της: τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Ως καλεσμένη μάλιστα στο πρωινό του ANT1 είχε επιδείξει τις ικανότητές της σε αυτόν τον τομέα, φτιάχνοντας δύο εντυπωσιακές τούρτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Λίγο διαφορετικό είναι το πεδίο ενδιαφέροντος του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λάγκου. Ο πρωταγωνιστής των «Κλεμμένων ονείρων» έχει χόμπι την αστροφυσική, έχοντας μάλιστα δηλώσει ότι, αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να ασχοληθεί με την παρατήρηση του ουρανού. Στο έδαφος, αντίθετα, προτιμά να πατάει η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου. Ωστόσο, πού και πού ανεβαίνει στο άλογο και περνάει τον χρόνο της κάνοντας ιππασία. Φανατικός συλλέκτης αντρικών αρωμάτων είναι ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ενώ λίγο πιο… επικίνδυνες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι συλλογές του Σπύρου Χαριτάτου και του Πάνου Καλίδη. Ο δημοσιογράφος του Alpha συλλέγει περίεργα αντικείμενα, όπως σπαθιά και μαχαίρια, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αδυναμία στα όπλα. Αυτό το χόμπι προκάλεσε πρόσφατα μια σειρά δημοσιευμάτων, όταν συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Τέλος, ακριβά έχει πληρώσει την ενασχόληση με την κομμωτική ο Χάρης Βαρθακούρης. Οπως παραδέχτηκε ο τραγουδιστής, ενόσω βρισκόταν στα παρασκήνια του «Just the 2 of us», σε μια αποτυχημένη απόπειρα να πειραματιστεί στα μαλλιά του, τα έκαψε και αναγκάστηκε να φοράει καπέλο!

Οι κούκλες του Ντέπ και τα στιλέτα της Αντζελίνα

Αν και περνούν ώρες ατέλειωτες στα κινηματογραφικά πλατό ή σε περιοδείες ανά τον κόσμο, καταφέρνουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους. Ο λόγος για τους μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα ενημέρωσης με τα άλλοτε επικίνδυνα και άλλοτε περίεργα χόμπι τους. Γνωστή είναι η αγάπη της Αντζελίνα Τζολί για τα… στιλέτα. Η μητέρα της τής δώρισε το πρώτο όταν ήταν 11-12 ετών και έκτοτε η επικίνδυνη συλλογή έχει «αβγατίσει». Τα αιχμηρά αντικείμενα και συγκεκριμένα τα ξίφη είναι η αδυναμία και του Τομ Κρουζ, σε σημείο να μυήσει στην ξιφασκία τους δύο κολλητούς του, τον Γουίλ Σμιθ και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Γνωστή είναι η αγάπη του Νίκολας Κέιτζ για τα αεροπλάνα -έχει δίπλωμα πιλότου και του αρέσει να πιλοτάρει-, ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστό ότι είναι και φανατικός συλλέκτης κόμικ.

Ο πρώην frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ και ο πολύ «σκληρός» μποξέρ Μάικ Τάισον απέδειξαν ότι έχουν και ευαίσθητη πλευρά, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο μεν πρώτος ασχολείται με την κηπουρική και ο δεύτερος έχει αδυναμία στα περιστέρια, ωστόσο άφωνους άφησε τους θαυμαστές του ο Τζόνι Ντεπ όταν δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τις δεκάδες Barbie του. Από τις πιο «περίεργες» συνήθειες έχουν, τέλος, η Κλόντια Σίφερ, η οποία συλλέγει μανιωδώς πεταλούδες, ο κριτής του «X-Factor» Σάιμον Κάουελ, ο οποίος αρέσκεται να σκαρφαλώνει στα δέντρα και η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, η οποία φτιάχνει γυάλινες… χιονόμπαλες.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...