Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ομολογεί για τη δολοφονία του «Μπρούνο»

Ο 35χρονος Βούλγαρος μαστροπός αλλάζει τώρα την κατάθεσή του και αναμένεται να παραδεχτεί ότι χτύπησε το «Greek kamaki» Ηλία Φανούρη

Τον χτύπησα, του έριξα μια γροθιά. Εκείνος πέφτοντας χτύπησε κάπου και έπεσε αναίσθητος. Φοβήθηκα κι έβαλα φωτιά για να εξαφανίσω τα ίχνη… Με τα λόγια αυτά ο 35χρονος Βούλγαρος, κατηγορούμενος για τον φόνο του 64χρονου -διάσημου «Greek kamaki»- Ηλία Φανούρη φέρεται να αλλάζει την κατάθεσή του, ενδεχομένως για να ελαφρύνει τη θέση του, ενώ αναμένεται να ομολογήσει αύριο τη διάπραξη του εγκλήματος ενώπιον της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αν και ο 35χρονος Β.Μ. αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τη συμμετοχή του στο φονικό, προχθές άλλαξε την κατάθεσή του υποστηρίζοντας ότι αντιπαθούσε τον «Μπρούνο», γιατί σε μια συνεύρεση που είχε με την 37χρονη ομοεθνή του που ο ίδιος εξέδιδε είχε κάνει χρήση πλαστικού βοηθήματος με ιδιαίτερη βιαιότητα, ενώ την ημέρα πριν από το έγκλημα είχε αρχίσει να είναι πολύ επιθετικός.

Εβαλε φωτιά

Επίσης ο αλλοδαπός φέρεται να παραδέχεται ότι χτύπησε με το χέρι του το θύμα στην κοιλιά κι όταν είδε ότι έπεσε αναίσθητος, προσπάθησε να τον επαναφέρει δίνοντάς του το φιλί της ζωής. Οταν όμως διαπίστωσε ότι είχε πεθάνει, τρομοκρατήθηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι για να σβήσει τα ίχνη.

Νωρίτερα η 37χρονη Βουλγάρα Α.Μ., μητέρα ενός παιδιού 14 ετών, είχε ομολογήσει τον φόνο του 64χρονου από τον ομοεθνή προαγωγό της. Η γυναίκα ανέφερε ότι ο 35χρονος αρχικά τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια τον έπνιξε εξαιτίας οικονομικών διαφορών, ενώ κατόπιν έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Οι αστυνομικοί εξέτασαν προφορικά την 37χρονη, η οποία δήλωσε ότι η ίδια και ο 35χρονος πήγαν στην οικία του θύματος στις 9.00 το βράδυ της 12ης Ιουνίου. Ο «Μπρούνο» δώρισε ένα φόρεμα στη γυναίκα και της ζήτησε να το φορέσει. Οταν το φόρεσε, ο 35χρονος τους πρότεινε να ξαπλώσουν στο κρεβάτι για να τους βγάλει φωτογραφία. Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι έβγαλε το φόρεμα κι έμεινε με τα εσώρουχα, και τότε ο 35χρονος επιτέθηκε στον 64χρονο, ενώ εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ακολούθησε πάλη και ο 35χρονος κατάφερε αρκετά χτυπήματα στο θύμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητο. Εκείνη πανικόβλητη τον ρώτησε αν το θύμα είχε πεθάνει κι εκείνος της απάντησε «μάλλον», ενώ της είπε να βγει στην αυλή, γιατί «θα βάλω φωτιά στο σπίτι».

Σημειώνεται ότι ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει εντοπίσει και την ύπαρξη μιας τρύπας στο έντερο του 64χρονου, η οποία δεν έχει ακόμη διασαφηνιστεί αν προκλήθηκε από τη χρήση κάποιου οργάνου ή οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...