Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 25/6/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά γεγονότα που θα…

ΚΡΙΟΣ: Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει να έχει σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα, αν δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

ΛΕΩΝ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία και την αγάπη σας για τη ζωή μάλλον θα πιεστείτε, κάτι που δεν είχατε προβλέψει. Ισως είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε παράλληλα κακό στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε νέες δραστηριότητες. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας να σταθούν εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη των σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. Φωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντος και στη συνέχεια πάρτε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από το χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανακάλυψη των άγνωστων στοιχείων της προσωπικότητάς σας θα είναι το ζητούμενό σας. Θέστε νέους στόχους, εκτός από τους πρακτικούς. Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά γεγονότα που θα σας κρατούν σε επιφυλακή. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα θα είναι έντονη και ίσως γίνει ο βασικός σας στόχος για τη συνέχεια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...