Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ερως εξπρές

Οι δύο ηθοποιοί είναι το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης, καθώς (πρόσφατα χωρισμένοι αμφότεροι) βρήκαν ο ένας παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου

Το θέατρο τούς έφερε κοντά και εδώ και λίγες μέρες ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Ο ηθοποιός, που πρόσφατα χώρισε από τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, συνεχίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας. Ο φωτογραφικός φακός όμως τον εντόπισε σε πρόσφατη έξοδό του με την όμορφη συνάδελφό του σε τρυφερά ενσταντανέ, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις πρόβες του έργου του Αιμίλιου Κοέν «Δεν πετάω, δεν πετάω» που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Τρίτη στο θέατρο Αθηνά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου. Στην κωμωδία των 60s που είχε παιχτεί στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον Τζέρι Λιούις παίζουν ακόμη οι Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νίκη Λάμη. Λόγω των πολύωρων προβών, ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα περνούσαν αρκετές ώρες μαζί και μέσα από συζητήσεις που έκαναν στα διαλείμματα βρήκαν ότι έχουν πολλά κοινά.

Τα βέλη του φτερωτού θεού

Σύντομα έγιναν φίλοι και δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τις πρόβες έβγαιναν έξω με συναδέλφους. Ο φτερωτός θεός φαίνεται όμως ότι είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς, αφού τους… χτύπησε με τα βέλη του και η φιλία πολύ γρήγορα πέρασε σε άλλο επίπεδο. Αν και μετράνε μόνο λίγες μέρες σχέσης φαίνεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι, ενώ κανείς από τους δύο έχει μιλήσει προς το παρόν ανοιχτά γι’ αυτό. Η μοναδική δήλωση της Πηνελόπης Πλάκα είναι πως δεν θα μπορούσε να έχει παράλληλη σχέση και ότι έχει χωρίσει από τον Κωστή Μαραβέγια.

Το ζευγάρι περνάει τα περισσότερα βράδια χαλαρά με φίλους αποφεύγοντας τα κοσμικά στέκια. Βέβαια πρόσφατα έκαναν μια έξοδο με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, η οποία στάθηκε αρκετή για να αποκαλύψει το τρυφερό μυστικό τους. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι και πάλι ήταν αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Η σχέση της Πηνελόπης με τον Κωστή Μαραβέγια

Προτού η Πηνελόπη Πλάκα «δεθεί» με τον συνάδελφό της Κώστα Αποστολάκη, διατηρούσε σχέση με τον τραγουδοποιό Κωστή Μαραβέγια. Και σε αυτήν την περίπτωση η ηθοποιός πρόσεχε πάρα πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ η σχέση είχε επιβεβαιωθεί μόνο στα πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Εκείνος είχε χωρίσει από την Ευγενία Δημητροπούλου και, όπως φάνηκε, η Πηνελόπη τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Από τη μια η εξωτερική της εμφάνιση που παραπέμπει σε εξωτική καλλονή και από την άλλη η έντονη προσωπικότητά της τον έκαναν να θελήσει να τη γνωρίσει καλύτερα. Αν και το ζευγάρι δεν είχε κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, εντούτοις πολλά ερωτήματα προκλήθηκαν όταν βρέθηκαν μαζί στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στο αφιέρωμα στον τραγουδιστή. Αυτή ήταν κατά κάποιον τρόπο η «επίσημη πρώτη», ενώ ύστερα από αυτό σταμάτησαν να κρύβονται, χωρίς όμως να διατυμπανίζουν το love story τους.

Το διαζύγιο του Κώστα από την Αμέλια Αναστασάκη

Ο Κώστας Αποστολάκης χώρισε πρόσφατα από τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, με την οποία παντρεύτηκε πριν από περίπου τρία χρόνια. Το ζευγάρι προσπάθησε να σώσει τον γάμο του, από τον οποίο απέκτησε και μια κορούλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Βέβαια η μικρή είναι το κέντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος και για τους δύο γονείς της, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, διατηρούν άψογες σχέσεις και προτεραιότητα στο καθημερινό πρόγραμμά τους έχει η κόρη τους.

Το τέλος του γάμου τους είχε έρθει χωρίς τσακωμούς και εντάσεις, αφού και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και εκείνο που ήθελαν ήταν να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την ηρεμία του παιδιού. Τόσο ο ηθοποιός όσο και η δημοσιογράφος είχαν φροντίσει να το ρίξουν στην εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσουν το πρώτο και δύσκολο διάστημα του διαζυγίου.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...