Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Το θέμα Λίνεν άνοιξε πιο γρήγορα τον δρόμο

Ο Νικολαΐδης «έψησε» τους Δέλλα, Ζήκο, Μπορμπόκη και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις.

Οι Δέλλας, Ζήκος και Μπορμπόκης έπιασαν ήδη δουλειά στην ΑΕΚ, αλλά το μεγάλο ερώτημα που βρίσκεται πλέον στο μυαλό όλων των οπαδών της ομάδας είναι αν ο… Νικολαΐδης ακολουθεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι προαναφερθέντες πείστηκαν να αναλάβουν την Ενωση σε αυτό το τόσο δύσκολο για την ιστορία της σταυροδρόμι έπειτα από τις παροτρύνσεις του πρώην προέδρου του «Δικεφάλου». Ο Ντέμης ήταν εκείνος που τους «έψησε» να πουν το «ναι» και παρά τις όποιες αρχικές ενστάσεις τους, τελικά πήραν τη μεγάλη απόφαση και ανέλαβαν την ΑΕΚ!

Το ρεπορτάζ μας στην «Espresso» τη Δευτέρα, το οποίο μιλούσε για το πλάνο Νικολαϊδη, Τσιάρτα, Δέλλα το καλοκαίρι, φυσικά δεν ήταν τυχαίο. Οι πληροφορίες μας είναι απόλυτα έγκυρες και δεν αποδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Το ότι στράβωσαν τα πράγματα με τον Λίνεν ήταν απλώς ο λόγος για να ανοίξει ο δρόμος λίγες εβδομάδες νωρίτερα στον Τραϊανό, ώστε να κάνει πρώτος την εμφάνισή του στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Ο Ντέμης θα είναι ο επόμενος, αν φυσικά δεν προκύψει κάτι με τον νέο επενδυτή. Σε κάθε άλλη περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αρχίζουμε να το θεωρούμε δεδομένο, πως ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου» θα είναι και πάλι το νέο του αφεντικό. Εκείνο που προσπαθεί να επιτύχει τώρα ο Νικολαΐδης είναι συμφωνίες στήριξης. Να πείσει τους υποψηφίους υποστηρικτές του να τον ενισχύσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα κεφάλαια, έτσι ώστε να καταφέρει να έχει όσο γίνεται πιο σοβαρή παρουσία στην ΠΑΕ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Ντέμη. Το παλεύει και εκτιμά πως θα είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις ακριβώς με το τέλος της σεζόν – κι αν βέβαια, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει προκύψει ώς τότε κάτι με άλλον επενδυτή (τον Βιντιάδη, την πιθανή κίνηση των Παππά, Μελισσανίδη και Νοτιά ή κάποιων άλλων).

Αυτή την ώρα πάντως η επιστροφή του Νικολαΐδη φαντάζει ως η πιο λογική και πιθανή εξέλιξη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Δημήτρης Βιντιάδης… κατατάσσεται στον στρατό στις 23 Μαΐου, όπως ο ίδιος ενημέρωσε χθες με επιστολή – διάψευση σε ρεπορτάζ που τον ήθελε να έχει μπλεξίματα με τη θητεία του, λόγω μη έγκυρου εγγράφου που κατέθεσε στη στρατολογία, με το οποίο δήλωνε μόνιμος κάτοικος Σιγκαπούρης!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Ο Λίνεν θα πληρωθεί μόνο αν δεν πέσει η ΑΕΚ

Μόνο αν μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία θα πληρωθεί τα χρήματα του συμβολαίου του ο Λίνεν, δηλαδή κάπου 150.000 ευρώ, καθώς αυτό προβλέπει η συμφωνία τους. Επομένως θα έχει έναν πολύ καλό λόγο ο Γερμανός να προσβλέπει στην επιτυχία του Δέλλα, αφού από την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα θα εξαρτηθεί και η δική του είσπραξη.

Αν πάντως πάνε όλα καλά, τότε ο Λίνεν θα έχει να εισπράττει περίπου 150.000 ευρώ, χρήματα που θα πάρει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας περιόδου. Του εκχωρήθηκαν τα χρήματα αυτά και μέχρι το τέλος του 2013 θα είναι όλα δικό του. Με αυτή τη συμφωνία έβαλε την υπογραφή του στην κοινή λύση του συμβολαίου του με την Ενωση, καθώς -ως γνωστόν- χρήματα για να του καταβληθούν αμέσως δεν υπήρχαν από τη διοίκηση του «Δικεφάλου», που βρίσκεται υπό… κατάρρευση.

Ο Λίνεν παρουσιαζόταν απογοητευμένος χθες με τις εξελίξεις και έλεγε πως είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Πως πήγε καλά με την ΑΕΚ, ότι συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς και ότι παρέμενε μέσα στον στόχο της σωτηρίας το κλαμπ, επομένως δεν ήταν και ό,τι πιο δίκαιο να πληρώσει εκείνος το μάρμαρο μιας κακής εμφάνισης και ήττας…

Γ. ΜΑΡ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...