Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Καυτή Πάμελα στα χρόνια της εφηβείας

Η πληθωρική σεξοβόμβα του «Baywatch» σε παλιές sexy φωτογραφίες, που έστελνε σε πρώην αγαπημένο της για να τον… ανάβει

Πώς μπορεί να είναι στα εφηβικά χρόνια της μια σεξοβόμβα; Στην ερώτηση αυτή απαντούν με τον πιο εύγλωττο τρόπο οι φωτογραφίες της Πάμελα Αντερσον, που δείχνουν το κορίτσι που μεγάλωνε σε ένα ψαροχώρι του Καναδά και λάτρευε το βόλεϊ να ξεδιπλώνει σταδιακά το άγουρο σεξαπίλ του, φτάνοντας κάποια στιγμή να κοντράρει στα ίσα μοντέλα του «Playboy». Φωτογραφία που τραβήχτηκε στα 14 της χρόνια είναι η πιο αθώα του άλμπουμ που είχε στα χέρια του επί 30 ολόκληρα χρόνια το πρώην αγόρι της, ο Τάι Αντερσον, και το οποίο δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «Mail».

Ομαδικός βιασμός

Αυτή η εικόνα της αθωότητας έγινε θρύψαλα την ίδια χρονιά, αφού, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Πάμελα Αντερσον, ήταν η εποχή που βιάστηκε ομαδικά από επτά αγόρια. Στο σχολείο η εκρηκτική ξανθιά δεν ήταν καν ξανθιά. Είχε τα μαλλιά της καστανά και ίσια, όπως ήταν η μόδα εκείνης της εποχής. Οι φωτογραφίες δείχνουν τις αλλαγές της μόδας πάνω στο μετέπειτα μοντέλο, το οποίο έδειχνε διάθεση να τις ακολουθήσει κατά πόδας. Περμανάντ, φαρδιά πουλόβερ, μπάγκι παντελόνια… Οι φωτογραφίες από τα 18 της χρόνια παύουν να έχουν στιλιστικό ενδιαφέρον. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η πρώτη τόπλες φωτογραφία της που τραβήχτηκε προτού ποζάρει για το περιοδικό «Playboy» προκειμένου να τη στείλει ως δώρο στον τότε αγαπημένο της. «Είχα πάθει σοκ. Η Πάμελα είχε φανταστικό κορμί και ήμουν πολύ, πολύ τυχερός άνδρας. Αυτή ήταν η πρώτη γυμνή της φωτογραφία και ήταν καυτή. Στα 18 της οι καμπύλες που την έκαναν διάσημη είχαν αναπτυχθεί και απολαμβάναμε μια έντονη σεξουαλική σχέση. Και όταν είσαι σε αυτήν την ηλικία και η κοπέλα σου σού στέλνει τόπλες φωτογραφίες ή λήψεις με εσώρουχα, τι να σκεφτεί ένα αγόρι;» σχολιάζει ο Αντερσον.

Αφού αποφοίτησαν από το γυμνάσιο στο Κόμοξ του Καναδά, όπου και γνωρίστηκαν, ο Τάι μετακόμισε στο Ρεντ Ντίαρ της Αλμπέρτα για να γίνει πυροσβέστης, ενώ η Πάμελα έμεινε πίσω. «Λείπαμε πολύ ο ένα στον άλλον. Γι’ αυτό η Παμ μού έστελνε πολλά ερωτικά γράμματα μέσα στα οποία ήταν και όλες αυτές οι φωτογραφίες» εξηγεί ο Αντερσον για τον τρόπο με τον οποίο περιήλθαν αυτές οι φωτογραφίες στην ιδιοκτησία του. Στο γράμμα της 16ης Νοεμβρίου του 1985, για παράδειγμα, η Αντερσον έγραφε: «Γεια σου σέξι. Είπα να σου στείλω μια έκπληξη. Ελπίζω να σου αρέσουν. Χρειάστηκε να δείξω πολύ θάρρος, αλλά να ‘μαι! Λες ότι δεν σε αφήνω ποτέ να δεις το σώμα μου. Λοιπόν, δεν μπορείς να το ξαναπείς αυτό. Να ‘μαι! Με σάρκα και οστά! Μου λείπει πολύ το να σού κάνω έρωτα. Σε χρειάζομαι. Πάντα θα σε χρειάζομαι…» έγραφε η Αντερσον σε μια επίδειξη της φλόγας του νεανικού της έρωτα.

Ο 48χρονος σήμερα Τάι, που ζει σε μια πόλη του Βανκούβερ με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, διατηρεί αυτήν την αλληλογραφία σαν θησαυρό και, εκτός από το προνόμιο να έχει υπάρξει στο πλευρό της εκρηκτικής Πάμελα Αντερσον, δείχνει να απολαμβάνει και το γεγονός ότι κέρδισε το δικό του μερίδιο δημοσιότητας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...