Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

Οι σταρ που πέρασαν από το κρεβάτι του «Νονού»

Νέα βιογραφία για τον Μάρλον Μπράντο, τις ερωμένες του και την bisexual πλευρά του

Φως στις λεπτομέρειες της «παμφάγου» λίμπιντό του αλλά και στα βιώματα που διαμόρφωσαν τον μύθο του Μάρλον Μπράντο ρίχνει νέα βιογραφία του που κυκλοφορεί στη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατό του. Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα εμφανίστηκαν στον μικρό «Μπαντ», όπως τον αποκαλούσαν οι αλκοολικοί γονείς του, στα τέσσερα μόλις χρόνια του, οπότε και θυμάται να ένιωσε έλξη για τη 18χρονη νταντά του Ερμι, η οποία συνήθιζε να κοιμάται γυμνή μαζί του.

Η νέα βιογραφία «Brando’s Smile» της Σούζαν Μισρούτσι αποκαλύπτει ότι όταν την αποχωρίστηκε ξεκίνησε η εμμονική προσπάθειά του να καλύψει το κενό της, με αποτέλεσμα να περάσει από τα κρεβάτια μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Μέριλιν Μονρόε, η Μάρλεν Ντίτριχ, η Γκρέις Κέλι, η Τζάκι Κένεντι, συμπεριλαμβανομένων και ανδρών, όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος. Σύμφωνα με τις φήμες, εραστές του υπήρξαν ο Ροκ Χάντσον, ο Κάρι Γκραντ, ο Τζέιμς Ντιν και ο Λόρενς Ολίβιε. Ο Μάρλον Μπράντο ωστόσο, παρά την εμμονή του με το σεξ, υπήρξε επιλεκτικός και δεν έδωσε καμία ευκαιρία στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ επειδή «τα οπίσθιά της ήταν πολύ μικρά», αλλά ούτε και στη Σοφία Λόρεν, της οποίας την αναπνοή έβρισκε «πιο βρομερή και από δεινοσαύρου».

Η νταντά παρ’ όλα αυτά ήταν η γυναίκα που δεν ξεπέρασε ποτέ. «Κατά τη διάρκεια της ημέρας παίζαμε συνέχεια. Τη νύχτα κοιμόμασταν μαζί. Ηταν γυμνή και εγώ το ίδιο. Κοιμόταν βαθιά και μπορώ να την κάνω εικόνα όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μας. Καθόμουν και κοιτούσα το σώμα της, χάιδευα το στήθος της, βολευόμουν και μπουσουλούσα πάνω της» έχει γράψει στην αυτοβιογραφία του ο Μπράντο προσθέτοντας: «Ηταν όλη δική μου. Ανήκε σε εμένα και μόνο σε εμένα. Αν ήξερε την τυφλή λατρεία μου γι’ αυτήν, θα είχαμε παντρευτεί». Οταν η Ερμι έφυγε από το σπίτι των Μπράντο για να παντρευτεί, ο 7χρονος Μάρλον ένιωσε εγκαταλειμμένος και από την εφηβεία και μετά ξεκίνησε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναπληρώσει το κενό της αλλάζοντας συνεχώς συντρόφους. «Ηταν γυναικάς επικών διαστάσεων και η ανάγκη του για σεξ ήταν πια εθισμός» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μισρούτσι, η οποία είχε πρόσβαση στις προσωπικές σημειώσεις του ηθοποιού. Σ’ αυτές κατέγραφε τα πάντα για τις γυναίκες με τις οποίες είχε πλαγιάσει, αλλά δεν είχε καμία αναφορά για τους άνδρες. «Είχε την εικόνα του σκληρού, μάτσο άνδρα, όμως στην πραγματικότητα ήταν ένας γλυκομίλητος, ευαίσθητος και τρυφερός άνδρας με ασίγαστη περιέργεια» λέει για τον θρυλικό «Νονό». «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η δίψα του για γνώση ήταν το ίδιο μεγάλη για γυναίκες και για φαγητό» τονίζει η συγγραφέας. Ο Μπράντο είχε στη βιβλιοθήκη του περίπου 4.000 βιβλία, τα οποία θα ζήλευε και ακαδημαϊκός, τα οποία είχε αρχειοθετήσει με ένα δικό του σύστημα οργάνωσης. Πολλά από αυτά ήταν δώρα από γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις, οπότε σε κάποιες από τις σελίδες τους υπήρχαν σημειώσεις με τις λεπτομέρειες των ραντεβού τους, παρακάλια για νέα συνάντηση κ.λπ.

Εθισμένος όχι μόνο στο σεξ αλλά και στο φαγητό

Η εμμονή του για το σεξ συνοδευόταν και από άλλη μία εμμονή, αυτή για το φαγητό. Ετρωγε σαν να μην υπάρχει αύριο μεταξύ ταινιών και λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα έκανε αυστηρές, στερητικές δίαιτες με τις οποίες έχανε 15 κιλά κάθε φορά.

«Ετρωγα λιγότερο, γυμναζόμουν περισσότερο και τα κιλά έφευγαν. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ζύγιζα 77 κιλά. Μετά τα 40, ο μεταβολισμός μου άλλαξε ταχύτητα, αλλά συνέχισα να τρώω όσο ήθελα, ενώ περνούσα όλο και περισσότερο χρόνο σε καθιστικές σχέσεις με ένα καλό βιβλίο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει δίαιτα που να μην την έχω δοκιμάσει» είχε δηλώσει ο ίδιος για το θέμα. Μάλιστα κατέφυγε ακόμα και στον υπνωτισμό για να μπορέσει να περιορίσει τον εθισμό του στο φαγητό, που ήταν παρόμοιος με τον εθισμό των γονιών του στο αλκοόλ, σύμφωνα με τη συγγραφέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...