Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Madonna λατρεύει τα παιχνίδια με six pack!

Η αδυναμία που έχει η «βασίλισσα της ποπ» στα toy boys και οι δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους που τρέλαναν τους παπαράτσι, που έτρεχαν να απαθανατίσουν τη σταρ

Φημολογούνταν από τον Ιανουάριο, ωστόσο «επισημοποιήθηκε» μόλις πριν από λίγες μέρες, με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα ακούει στο όνομα Τίμορ Στέφενς και δείχνει να πληρεί τη σημαντικότερη προϋπόθεση για να μείνει καιρό ακόμα στο πλευρό της: είναι λίγο μεγαλύτερος από τη 17χρονη κόρη της!

Στα 26 του χρόνια θα πίστευε κανείς πως θα είχε περισσότερα κοινά με τη Λούρδη παρά με τη μητέρα της. Η καλλιτεχνική του φύση όμως στάθηκε αιτία να έρθει πιο κοντά με την 55χρονη «βασίλισσα της ποπ». Χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός στο επάγγελμα, ο Στέφενς έχει εμφανιστεί στα videoclip των Flo Rida και Νικόλ Σέρτσινγκερ, καθώς επίσης και στην ταινία «Burlesque».

Χρειάστηκε ωστόσο μια φωτογραφία στο πλευρό της Μαντόνα για να γίνει το όνομά του παγκοσμίως γνωστό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του στην Ελβετία, στο chateau του σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να δημοσιοποιήσει το «προξενιό» που έκανε, ανεβάζοντας στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από το πάρτι που διοργάνωσε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αμέσως μετά το ζευγάρι συνέχισε τις χειμερινές διακοπές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του 26χρονου, το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ύστερα τα ίχνη τους χάθηκαν για λίγο, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν το ειδύλλιο λήξαν.

Η διάψευση ήρθε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, μέσα από την πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην παράσταση «Holler if ya hear me» στο Μπρόντγουεϊ. Και παρά το γεγονός ότι άτομα του στενού της περιβάλλοντος διαρρέουν στα media ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ο Στέφενς δείχνει να έχει μπει για τα καλά στην οικογένειά της, καθώς πριν από δύο εβδομάδες ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφία του να κάνει skateboard με τον γιο της Μαντόνα, Ρόκο Ρίτσι.

Το μοντέλο εκ Βραζιλίας

Το ειδύλλιό τους άλλωστε έχει όλα τα εχέγγυα για να μακροημερεύσει, αφού η Μαντόνα μετά το διαζύγιό της από τον Γκάι Ρίτσι, το 2008, απέκτησε εξειδίκευση στα… toyboys. Προτού καλά καλά μπουν οι οριστικές υπογραφές στα δικαστικά έγγραφα, η διάσημη τραγουδίστρια γνώρισε τον άντρα που θα τη συνόδευε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο της ζωής της στη διάρκεια φωτογράφισής της για το περιοδικό «W». Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Χεσούς Λουζ, μοντέλο και dj, ο οποίος τότε διένυε το 22ο έτος της ηλικίας του. Τα 28 χρόνια που τους χώριζαν φάνηκαν να ενοχλούν αρχικά μόνο τη μητέρα του Λουζ, Κριστιάν Ρεγκίνα Ντα Σίλβα, η οποία καθώς είναι 14 χρόνια μικρότερη από τη Μαντόνα, ουδέποτε ενέκρινε αυτό τον δεσμό για τον γιο της. Λέγεται μάλιστα ότι η πρώτη συνάντηση της «βασίλισσας της ποπ» με την κομμώτρια «πεθερά» της, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το καρναβάλι, έγινε σε άκρως τεταμένο κλίμα. Αν και ο ίδιος αρχικά αγνοούσε τις αντιρρήσεις της μητέρας του, δηλώνοντας στη βραζιλιάνικη «Vogue» ότι «νιώθει παντρεμένος μαζί της», στην πορεία την άκουσε και τον Φεβρουάριο του 2010 ζήτησε από τη Μαντόνα να χωρίσουν, επικαλούμενος την έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων και φόρτου εργασίας, που στην πορεία απέκτησε και αυτός, λόγω της δημοσιότητας που πήρε από τη σχέση του μαζί της. Σύμφωνα μάλιστα με άτομα του περιβάλλοντός τους, εκτός από την Καμπάλα το ζευγάρι δεν είχε τίποτα άλλο κοινό.

Η ίδια κάθε άλλο παρά βαριά πήρε τον χωρισμό της από το νεαρό μοντέλο, αφού λίγους μήνες αργότερα στη ζωή της μπήκε ο 25χρονος χορευτής Μπραΐμ Ζαϊμπάτ. 

Το τετ α τετ 

Η γνωριμία τους έγινε όταν μέσω γνωστών εκείνος βρέθηκε να χορεύει στο event παρουσίασης της κολεξιόν ρούχων της Μαντόνα «Material Girl», στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2010. «Τη γνώρισα στα παρασκήνια, όταν ήρθε να με ευχαριστήσει για το σόου που έδωσα» είχε πει ο ίδιος, μιλώντας για την αρχή της σχέσης τους. Οταν το ειδύλλιό τους δημοσιοποιήθηκε μερικές εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους, η δική του μητέρα Πατρίσια Βιντάλ, αν και εξεπλάγην, αποδείχτηκε πολύ πιο ψύχραιμη από τη μητέρα του Λουζ. «Εμεινα με ανοιχτό το στόμα. Η Μαντόνα ήταν μεγάλη σταρ από την εποχή που πήγαινα εγώ σχολείο, πόσο μάλλον ο Μπραΐμ. Η όλη κατάσταση είναι σουρεαλιστική» δήλωνε η Βιντάλ, τονίζοντας παράλληλα ότι ο γιος της ήταν ήδη πολύ ώριμος για την ηλικία του. Κάτι που αποδείχτηκε και από τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία -κόντρα στις προβλέψεις πολλών- άντεξε τρία χρόνια. Η Μαντόνα έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του, δηλώνοντας ότι δεν επέλεξε να ερωτευτεί ένα τόσο μικρότερο άντρα. «Απλώς συνέβη. Είμαι ρομαντική. Απλώς γνώρισα κάποιον τον οποίο νοιάζομαι και έτυχε να έχει αυτή την ηλικία» είχε πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Ο χωρισμός τους ήρθε τελικά τον Δεκέμβριο του 2013, εν μέσω φημών ότι εκείνος είχε μπουχτίσει πια τον τίτλο του «Μίστερ Μαντόνα» και δεν ήθελε να ζει άλλο στη σκιά της. Ηδη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει εκείνος τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχε χαρακτηρίσει «μειονέκτημα» τη σχέση με ένα τόσο διάσημο πρόσωπο όπως η Μαντόνα. «Για παράδειγμα, κάποιες φορές δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να δουν εμένα ή εκείνη» είχε πει χαρακτηριστικά, κρούοντας τα πρώτα καμπανάκια ότι η σχέση τους περνάει κρίση.

Home run με έρωτα

Σύμφωνα πάντως με φήμες που ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν, η λίστα των toyboys της ποπ σταρ περιλαμβάνει ακόμα ένα όνομα, αυτό του διάσημου παίχτη του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο τη χώριζαν 17 χρόνια. Η Μαντόνα μάλιστα «χρεώθηκε» το διαζύγιο του 32χρονου τότε «A-Rod», όπως είναι εκείνος γνωστός εντός γηπέδων, από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Σύνθια Σκούρτη, το 2008. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Σκούρτη έκανε λόγο για «συναισθηματική εγκατάλειψη» της ίδιας και των παιδιών της, αλλά και για «εξωσυζυγικές σχέσεις», με τον Τύπο να οργιάζει εκείνη την εποχή ότι η φρεσκοχωρισμένη Μαντόνα υπήρξε ένα από τα τρίτα πρόσωπα στον γάμο του Ροντρίγκεζ. Οι δυο τους γνωρίζονταν μέσω του κοινού τους μάνατζερ και έτρεφαν την ίδια αγάπη για την Καμπάλα, ωστόσο ουδέποτε εθεάθησαν μαζί, με αποτέλεσμα η φημολογία να σβήσει σύντομα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...