Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Δευτέρα 30/6/2014

ΛΕΩΝ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από…

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν συνεργάτες και άτομα κύρους, γιατί αν σεβαστείτε τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία. Δώστε μάχες όπου χρειαστεί, χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δεν θα υπάρχει η αναμενόμενη κινητικότητα στα έσοδά σας. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανόν να σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις που περιμένατε από συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δεν θα σας είναι ευχάριστες. Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα οικονομικά σας που, όπως φαίνεται, είναι ο κύριος τομέας που τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δεν θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το στιλ και η έμφυτη λεπτότητά σας βρίσκουν έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση. Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ: Αν καταφέρετε να νικήσετε να περιορίσετε τον ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούργιους φίλους εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε κοινωνική καταξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας. Ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές μπορείτε να την κάνετε να φαίνεται στους άλλους σαν μυστήριο, ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας να τους γοητεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε, όταν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρώντας καλή πορεία στα αισθηματικά σας θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα. Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας αφήνοντας πίσω σκέψεις που σας γεμίζουν αρνητική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητά σας για την επίτευξη των στόχων σας είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες, που μπορεί να σας γίνουν ακόμα και από φιλικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...