Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μητσοτάκης με καμάρι για τον εγγονό!

Στο πανέμορφο Λουτρό Χανίων παντρεύτηκε με τσικουδιά και ξεροτήγανα την εκλεκτή της καρδιάς του ο δεύτερος γιος της Αλεξάνδρας, Pierre Gourdain

Ενα κρητικό παραδοσιακό γλέντι, στο οποίο οι καλεσμένοι δοκίμασαν γαμοπίλαφο, τσικουδιά και ξεροτήγανα, ήταν το επιστέγασμα του γάμου του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Pierre Gourdain, με την εκλεκτή της καρδιάς του Marine Bataille, στο πανέμορφο Λουτρό Χανίων! Το ζευγάρι, που πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανταλλάξει όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης στον πολιτικό γάμο του, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, επέλεξε να παντρευτεί και με θρησκευτικό στην Κρήτη, κάνοντας τον παππού του γαμπρού και πρώην πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πετάξει από τη χαρά του! O Pierre δεν χρειάστηκε και πολύ για να πείσει τη σύντροφό του ώστε να τελέσουν το θρησκευτικό μυστήριο του γάμου τους στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, αφού το ζευγάρι είχε βρεθεί και για διακοπές στην Κρήτη, με τη Marine να δηλώνει κατενθουσιασμένη με τις ομορφιές του νησιού και τη φιλοξενία των Κρητικών που την αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Αυτό που ήθελε το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί σε ένα άκρως ρομαντικό και ειδυλλιακό τοπίο, στοιχεία που διαθέτει και με το παραπάνω το γραφικό Λουτρό που βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Χανίων. Βασικό χρώμα στη διακόσμηση της εκκλησίας και του κέντρου μπροστά στη θάλασσα όπου τελέστηκε το παραδοσιακό γλέντι ήταν το γαλάζιο, το οποίο επέλεξε να προσθέσει στο ντύσιμό του και ο γαμπρός. Η νύφη έφτασε στο Λουτρό με το καΐκι «Οδυσσέας», ενώ έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό λευκό νυφικό της.

Στεφάνια από φυσικά λουλούδια

Τα μαλλιά της στόλιζε ένα στεφάνι από φυσικά λουλούδια, ενώ υπό τους ήχους της κρητικής λύρας έφτασε έως την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου την περίμενε ο άνδρας της ζωής της με την οικογένειά του και τους φίλους τους.

Ο Pierre Gourdain είναι ο δεύτερος γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη από τον γάμο της με τον γνωστό Γάλλο δικηγόρο Pascal Gourdain. Εχει άλλα τρία αδέλφια, τον Nicolas, την Christina και τον μικρότερο Jean Constantin, ενώ πρόσφατα έγινε και θείος, αφού η πανέμορφη αδελφή του έγινε για πρώτη φορά μανούλα από τον γάμο της που τελέστηκε το 2011 στα Χανιά. Ο Pierre έχει σπουδάσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού Sciences Po, από όπου έχουν αποφοιτήσει γνωστοί πολιτικοί και πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας, ενώ έχει εργαστεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στρατηγικών συμβούλων του Παρισιού, την Giacometti Peron Associés, ως στέλεχος. Το 2007 μάλιστα εντάχθηκε στο στενό κομματικό επιτελείο του Νικολά Σαρκοζί, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση καλών σχέσεων μεταξύ του Γάλλου προέδρου και του τότε Ελληνα πρωθυπουργού Κώστα Καραµανλή.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...