Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρέλα στην Ιαπωνία με Σοφία Καρβέλα!

Τα σκισμένα μπλουζάκια της στιλίστριας (και μέλλουσας μαμάς) κάνουν θραύση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

4a8563H Σοφία Καρβέλα «πουλάει τρελά» στην Ιαπωνία! Τα γνωστά σκισμένα μπλουζάκια της έχουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και, δικαιολογημένα, η ταλαντούχα στιλίστρια- σχεδιάστριας μόδας (και μέλλουσα μανούλα) δεν κρύβει τη χαρά της. Στην Ελλάδα η κόρη της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα συνήθως αποτελεί είδηση σε σχέση με τα προσωπικά της και τους διάσημους γονείς της… Ομως η αλήθεια είναι πως η Σοφία Καρβέλα, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο πως είναι μια σοβαρή επαγγελματίας στον χώρο της μόδας. Τα γνωστά σκισμένα Τ-shirts που υπογράφει η ίδια με το όνομα Skar είναι το διαβατήριό της για να κάνει τη δική της, ξεχωριστή καριέρα στον χώρο της μόδας και -γιατί όχι;- με διεθνή ανταπόκριση.

«Η Σοφία ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν λένε πολλά, αλλά κάνουν περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι» λέει στην «Espresso» άτομο που γνωρίζεται καλά μαζί της και συνεχίζει με πιο αποκαλυπτική διάθεση: «Μπορεί στην Ελλάδα τα ηχηρά ονόματα των γονιών της να… σκιάζουν κατά κάποιο τρόπο την επαγγελματική παρουσία της στο εξωτερικό, η αλήθεια όμως είναι πως στην Αμερική έχει βρει τον δικό της δρόμο της ως στιλίστρια και σχεδιάστρια. Μάλιστα τα μπλουζάκια της σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και στην Ιαπωνία, αφού εκεί, αλλά και σε άλλες χώρες το προχωρημένο στιλ τους αρέσει ιδιαίτερα».

Θα πρέπει να πούμε πως η Σοφία είναι διευθύντρια μόδας στο αμερικανικό περιοδικό «Lovecat magazine», γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να βγάζει τη δημιουργική «τρέλα» της με προχωρημένες ιδέες και projects. Να θυμίσουμε ότι πριν από καιρό η ταλαντούχα στιλίστρια (η οποία επίσης έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το agency The Wall Group) επιμελήθηκε μια πολύ όμορφη φωτογράφηση μόδας, αναβιώνοντας -με μοντέλο τη διάσημη Nicole Trunfio- το στιλ της Julia Roberts, όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Pretty Woman».

Τι λέει η ίδια για όλα αυτά; Η Σοφία Καρβέλα δεν πετάει στα σύννεφα και πάντα μετράει τα λόγια της σε όλες τις συνεντεύξεις της. Αλλωστε η Πατρίτσια Φιλντ, δασκάλα της στον χώρο του στάιλινγκ, αυτό που της έμαθε είναι το να είναι οργανωμένη, να μη φοβάται να κάνει αυτό που της αρέσει και να αφήνει να μιλάει η δουλειά της.

Οσο για το πού απευθύνονται τα διάσημα μπλουζάκια της, η ίδια αρκείται να πει: «Τα Skar είναι πολύ απλά Τ-shirt που έχουν πάνω στιχάκια που μου κατέβηκαν στο μυαλό κάποιες πιο δύσκολες μέρες…Τα σκισίματα τα έκανα γιατί τα βρίσκω όμορφα. Οτιδήποτε κατεστραμμένο με ελαττώματα μου αρέσει. Και η σειρά μου απευθύνεται σε όποιους τους αρέσουν οι ατέλειες και, ίσως, οι αταξίες…».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....